Underbart fin

Pam var underbar idag. Låg i ungefär samma form ridpasset igenom, Ökade, minskade, sidverts rörelser, böjningar. ja allt som allt gjorde jag då jag tänkte rida igenom henne inför morgondagens provridning. Kommer en tjej som ska prova på henne och vi hoppas så klart på det bästa! Ska även svara på ett engelskt mail jag fick med ett intresse på Pam inatt som jag inte vågar svar på utan pappas hjälp. Ja ja vi får se hur det går!
 
Imorgon blir det ett BT pass på gymmet (Body toning, vilket är en genom körare genom hela kroppen med stepbräda samt styrke övningar. Passet ligger från 10.30-11.45 så sen blir det direkt till stallet och fixa iordning allting. Louie ska även få sig ett pass hade jag tänkte, Lite dressyr i ridhuset:)
 
 
Failbild.... Så går det om man ska se galen ut....

Hoppträningen

Jag har ju glömt att skriva om hoppträningen i tisdags kväll. Vi började med att stuttsa lite. Pam var super fin i båda varven. La sedan till en oxer på stuttsen och Pam gick super bra på det med. 3 stutts 4 galoppsprång oxer. Hoppade upp till 110 på oxern. Sedan la vi till 4 hinder till så att det blev en bana. Hoppade den på ca 110 cm och Pam var så himla fin, hoppar av när jag vill det. jobbar igenom hela kroppen genom banan och allting bara flyter på! Så himla nöjd över hur fin hon har blivit!

Vad vill ni?


Jag har fått flera förfrågningar om vad och hur Zumba egentligen fungerar. Vill ni att jag skriver ett riktigt inllägg om det? Har även fått frågan om jag kan l
ägga upp en video när jag zumbar lite, skulle ni vilja det? 
 

Känner för att skjuta någon

Helt seriöst! Mina ben är helt bortdomnade och ändå gör de så ont. 
 
  • mycket ben på gymmet igår
  • rida Louie senare igår
  • Hoppträna på Pamsan på kvällen
  • Ha idrott med konditionsträning så jag sprang typ 45 min på löpband
  • sitta stilla i 40 minuter. 
Mina ben gjorde så ont att jag nästan bara ville gråta när jag kom hem. Bestämde mig för att Zumba i 45 minuter för att mjuka upp dem, Mycket stretching på det och senare blir det först ett varmt bad och massage så får vi se om jag kommer upp ur sängen imorgon..
 
Mycket tveksam, har dock lovat Rikard ett gympass till men får väll fokusera mera på magen då:)
 

Campus

Precis gymmat klart och sitter på bussen påväg till säva. Är helt slut i armarna och vaderna. känns ju lovande inför kvällens hoppträning.

Fick bli en banan i väntan på att Rikard skulle komma ut från omklädningsrummet efter träningen. Och jag som trodde tjejer var segare än killar..


Träningsdags

Sitter just nu och dricker lite jucie som ska gå mig att bli lite pigg och väntar på att Rikard ska sluta för dagen så drar vi upp till campus och gymma lite. Sen blire direkt till Säva för att rida Louie och hoppträna på Pamsan. Så blir nog lite segt med uppdatering idag tyvärr
 
 

Måndag 27 augusti

Idag har jag bara varit allmänt seg. Pam fick vila men Louie fick sig ett pass på utebanan och Världens snällaste Alexandra fottade (fjuarna.blogg.se)
 
Louie var riktigt duktig idag. Lite spänd i början, men i traven slappnade han av lite mer än i skritten, jobbade bara lite på vägarna och sen blev det en skrittpaus, När jag satt ner i traven började han spänna sig så jag började galoppera ganska tidigt, efter två varvs galopp lugnade han sig och jag kunde börja arbeta lite mer med en stadig form och ett lugnt och vilande steg. Mot slutet kom vi fram mot ett allt bätte resultat. Hoppas han fortsätter vara såhär fin nu! 
 

Knasboll #1

Är på uteritt med knas louie efter en förmiddags jobb i regn. Louie var extram lerig med massa blötlera som får torka under ritten.


Grattis Till moi!

Idag fyller jag 17 hela jår. Blir tant rättare sagt! Kanske uppkommer det några rynkor...?
Blev väckt av familjen runt 8a.  Mamma, pappa och Lisa samt mormor och morfar och Rikard var där. Super mysigt
 
Fick lite olika saker:)
 
Familjen:
Tävlings piké från Shockemöle
 
Höst/Vår jacka från Schockmöhle
 
Blå Pikeur Piké
 
1/2 års gymkort på Campus 1477
 
 
Bruna soft up stigbyglar
 
Från mor mor och morfar, 
500 kr
 
Och från Rikard får jag välja valfria kläder från Zuma Wear 
 
Bra start på dagen fick jag också med jordgummar och glass, men snart blir det upp och iväg till hästarna!

Louie & Pam

Igår fick Louie springa av sing lite innan han skulle gå hopplektion med ridelever.Red Lite på banan med mesta dels fokus på att han skulle lyssna fram och tillbaka, Red bara i ca 25 minuter så det var inte anstränande men han fick springa av sig. Vilket han tyckte var superkul! Så himla roligt med en positiv häst, Imorgon blir det ett dressypass till och på söndag en uteritt. :)
 
pam fick gå ut och galoppera. Det var ju sådär halvbra väder och det såg ut att vankas regn hela tiden så red en bit mot mälaren och lät henne bara gå där och trivas med livet. Red lite i olika tempon i galoppen så att hon ska lyssna bättre och hon har faktiskt blivit riktigt lyhörd på uteritter med. Helt underabrt!
 
Imorgon fyller jag år så kanske inte blir mega uppdatering!
 

Morgonträning

Godmorgon på er! Har nyss tränat klart ett 1,5 timmes danspass. Snart bär det in i duschen och lite frukost innan jag begermig mot skolan och sedan hästarna, Louie ska gå hoppspecial idag med ridskole elev men jag ska försöka rida honom lite innan, blir väll lite snabbt ut så han får springa av sig eller ett kort pass på ridbanan. Pam får sig nog en uteritt hon med.

Super pass

Både Louie och Pamsan fick sig dressyr pass idag!
 
Fröken Liten, Gick i ridhuset på vanliga bettet, Red i lite längre form än jag brukar och fick henne bara att slappna av och tillslut gick hon där, vilade på steget, med undertramp,upphöjd rygg och böjd nacke.Precis så det skall vara. 
Jätte nöjd med det passet.
 
Herr stor fick sig först lite i ridhuset och han skötte sig exemplariskt, blev nog knappt en enda protest utan var arbetsvillig och gick runt och var glad och var så himla härlig. Energin tog slut lite när vi kom ut på utebanan men vi fortsatte ett tag till så att all överenergi som han har laddad försvinner. Men riktigt positiv!
 
Helt klart en underbar dag med två underbara hästar! Är så himla lycklig att jag får chansen att rida båda två och ha att göra med den, såå fina!
 
 

Regn

Usch vad det här vädret är tråkigt, känns som jag bara vill ligga med täcket över huvudet och sova vidare...
 

Men sånt får vi inte göra här i livet. Gick upp 05.45 idag och 06.00 började jag träna, blev Zumba idag, dansade runt där i ca 1 timme och 20 minuter innan jag gav mig. Åt frulle och sen duschade jag.Nu sitter jag här, har tröttnat på att tiden går så extremt långsamt, ska till bussen 09.45 tänkte jag. Tappade bort min jacka igår... Typiskt mig. Så tänkte köpa en ny idag. får se om det finns något snyggt i affärerna idag :)
 
 
Idag blir det Lunch med Rikard vid mitt hål, sen ska jag till Säva och Rida både Pam och Louie, Hoppas på två fina pass med sammarbetsvilliga hästar!

Louie

Louie har vilat i några dagar nu av olika anledningar och idag skulle jag ta ett litet pass på honom, Hade planerat en genomkörare med olika saker men han hade alldeles för mycket energi, Det var svårt att jobba honom ordentligt och han sa emot väldigt mycket. Efter 45 minuters ridning kom jag åt honom lite i båda varven utan massa trassel så red bara kort, ca 5 min till, innan jag började avsluta. Han var riktigt fin den sista stunden och då var det som hela han slappnade av. Förhoppningsvis börjar vi lika bra imorgon. Fin Fina häst! En av de hästar med mest personlighet, vilja och energi som jag suttit på och jag kan inte annat än att älska det. Varje sekund på hans rygg är underbar!
 
 
Lägger till en gammal film också
 

Inställt

Skulle ju vara terminens första hoppträning igår men Louies ringde och medelsde om att hon var sjuk.mtyvärr. Men hoppglada som vi är så gick vi upp och hoppade ändå. Pam gick riktigt bra, lyssnade fram och tillbaka och var även äpldigtlyhörd på min röst. Hoppade runt lite på låga hinder från början och sen höjde vi och hoppade lite bana. Pam var klockren! Perfekta språng och avstånd, kommer runt banor mellan 1.05m-1.20 cm helt perfekt och nogrant!
 
Lisa har ju varit i något av en svacka ett tag men det såg ut att släppa lite igår, så himla skönt! Katta red också superbra då hon konstaterade att hon inte ridit seriöst på hela sommaren, men jag tror faktiskt hon ljuger, det såg superbra ut!

:D

Fick precis ett samtal, så himla positiv just nu, mer kommer senare!


Tidig morgon

Gick upp 06.15 för att bege mig ut att springa 06.45, så jag har alltså precis kommit ur duschen efter ett lyckat springpass. idag blir det skola från 11.15-16.30 med 1,5 timmes hål mitt i. Sen tänka jag åka och Rida Louie lite innan hoppträningen drar igång ikväll. 
Nej nu ska jag gå och väcka min sovande pojkvän, svår väckt och älskar att sova.... Vi är helt olika på den fronten, får se om jag får upp honom till lunch...
 

Måndag

Blev en tuff skoldag, vi körde igång med alla ämnen vi hade under dagen, Jobbade med Privatjurudik, engelska och sist samhällskunskap. Träffade Rikard och Tobbe på stan en stund innan jag begedde mig mot stallet. Red ett pass i ridhuset på Pam, Gick helt kasst i början men sen så gick det bättre och tillslut riktigt bra, Så himla härlligt när man kan avsluta ett pass med en bra känsla för både ryttare och häst!
Hemma väntade Rikard, Lisa och Mormor och Morfar så då blev det att vara lite social
 
 
 
 

Söndag 2012-08-19

Vaknade imorse och åke till Säva för att jobba, Vi var tre stycken så det gick relativt snabbt. Sen blev det en uteritt på Pamsan, bara springa och ha kul, Tror både hon och jag uppskattade det. Jag har föresten världens träningsverk sen igår så jag orkade faktsikt inte så mycket mer än en uteritt. men roligt var det!
 
 

Ridhus Pass

Blev ett pass i ridhuset idag, blåste lite ute och jag kände för att ha hennes fulla koncentration. Det gick riktigt bra. Hon var fin och lyssnade, gjode lite övergångar för att få henne mer lyhörd. Blir nog mycket fokus på det just nu. Men min ponny är så otroligt fin!
 
Sen åkte jag hem och stack ut och sprang ca 9 km. Benen värker och jag vill bara dö... Men ikväll blir det skräckfilm med syster och Andrea medans jag somnar? Nej men ska upp och jobba imorgon så det blir en lugn kväll :)
 

Magic Mike

Ett måste att se! Filmen var så himla bra. Snygga killar, snygga kroppar, rolig och riktigt riktigt bra! 
Handlar om en kille som heter Mike som jobbar som manlig strippa, han tar med sig en ny till jobbet och lär upp honom. Alla villa att företaget ska flytta till Miami och en dag besannas det, men blir det verkligen som Mike vill? Bra fråga, kolla trailer, kolla filmen!
 
 

Beröm

Nu är det så att jag måste bara säga att Elin (slowmotionphoto.blogg.se) är en riktigt bra läsare. en person som får en att vilja fortsätta blogga, väldigt mycket kommentarer och tankar från hennes håll så jag tycker att alla borde besöka hennes blogg som jag länkade här ovanför!
 
Tack Elin för att du gör det så mycket roligare att skriva här på bloggen!
 

Markarbete

Gårdagens pass blev ett litet markarbetes pass med bommar  och studs samt någon upphöjd bom. Pam var ju otroligt stark förra tävlingen så jag jobbade lite med att få henne lätt i handen och lyssna på mina vikthjälper. Det var lite tufft i början men sen gick det bättre, Älskar de stunderna som det känns som vi kumunicerar med hjälp av tankar, Jag tänker och hon gör exakt rätt. Så härligt känsla. 
 

Tuffa tag

Igår började ju skolan och det var jätte roligt att träffa alla igen. Vi pratade mest om kommande termin, kollade igenom schemat och pratade om sommaren. Mysigt!
 
Imorogn kör vi igång påriktigt! Lektioner lektioner och mer lektioner. Går från 8-13,40 så lång dag men det ska bli kul. Blir ett nytt ämne imorgon också, privatjurudik. Ska bli riktigt spännande att se vad det är!
 
sen blir det bio med Rikard och sen åker vi nog hem till mig eller så ängar vi kvällen på ett Student disco med studenter från CERN. Vi får helt eneklt se men film blir det först av allt!
 
Bjuder på en fin bild på Lisa och Lene, ser ni hur glada båda är?

Skola

Nu bär det snart iväg mot skolstarten av sndra året på gymnasiet. Om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt ganska taggad.  Hoppas på en riktigt kort dag idag!
 

Helikopter Jävel....

Red ett dressyrpass på ängen idag. Mest ville jag att hon skulle få lite energi och tagga till lite eftersom träningsvärken hon fick igår satt i. Det gick riktigt bra och hon var fin och lugn med mycket energi och jag kom åt henne där jag ville. Helt plötsligt så hörde jag världens brummande och Pam gillar inte direkt lastbilar, bussar och traktorer m.m så jag slängde mig i princip av. Vips så flyger en helikopter över trädtopparna. kan inte varit med än 30 meter upp då jag kände stark vind från propellrarna. Pam fick såklart panik den stackarn. När allt var över tog det 10 minuter innan jag fick henne såpass lugn att jag kunde röra hennes huvud. Satt upp efter en stund och bara lät henne slappna av innan vi började jobba igen. Mina fin fina ponny. Kan ha full förståelse för paniken där. Vem som helst tror väll att helikoptrar dödar?
 

Hutrigbulle

Igår var en non-stopp dag må jag säga. Började med att gå upp och cykla till stallet. Blev ett instensivt pass både för mig och för ponnyn väl framme och det gick super bra! Mycket nöjd! Sen var det bara att cykla hem. tar väll ca 30 minuter att cykla dit i en snabbfart. samma sak hem. Kom hem och gjorde amerikanska pankakor. sen blev det en promenad på 9 km. Kändes så skönt att röra på mig. Sen blev det 1.5 timmes Zumba efter det! Rikard ringde i alltihopa och ville att jag skulle komma dit så jag duschade snabbtoch var på plats hos honom vid halv nio tiden. Motivationen på topp just nu! Här ska jag bli bodybuilder! Nej men vältränad kan man alltid bli. 
 
ZUUUUUUMBAAA!

Surahammars RF resultat

LC-90 cm 
Pam gick som en klocka på framridningen. På framhoppningen blev hon lite stark och försökte springa mycket efter hindren. Men väl på banan skötte hon sig men fortsatte vara stark. Gick nolla på en underbar känsla i grunden. i omhoppningen blev hon starkare och starkare så jag släppa faktsikt ut tyglarna för att jag inte orkade hålla henne men svänga kunde vi fortfarande. Klockren omhoppning ochslutade på en andra placering!
 
LB-1m 
Det hade blivit riktigt varmt ute och pam var pigg och glad på framhoppningen men på banan vlev det för mycket, hon blev trött och orkade inte. Vilket resulterade i två pet men en underbar känsla.
 
Absolut värd tävlingsdag!

Påväg

Till Surahammars Rf för att starta två klasser. Blir bara Lc och Lb idag, 90 & 1m för mig. Andrea (andreab.blogg.se) är med som en underbar fotograf och hästakötare, Toppen!


Just can't wait to be king

Just den här låten passar så bra in på Louie att jag var tvungen att göra en film med den. 
Just can't wait to be king!
 
 
 
Texten på svenska :
 
Snart ska jag bli en mäktig kung
Som fienderna slår
-Ja, men djurens konung bruker väl ha lite mera hår?
Snart blir jag djungelns nummer ett
En kung, en stor idol
Jag tränar på min nya stil, jag ryter fram ett VRÅL

-ursäkta mig, du verkar lite ung

Vänta, snart är det jag som är kung

-Det lär dröja länge unga herrn. Det kan du tro.
Ingen söger "sluta!"
-Jo, men när jag säger att...
Ingen säger "Gör så!"
-Vad jag menar är att...
Ingen säger "Gå dit!"
Men du förstår inte...
Ingen säger "Hör på!"
-Jamen, hör på!
Fri och då bestämmer jag.
-Det kan du bara glömma!
Fri att få det jag vill ha.

-Det är visst dags vi pratar lite allvar du och jag.
Inte tror jag att en kroknäbb vet hur allt ska va'.
-Blir detta nya monarkin, då är jag inte med.
Slutar tjänsten,lämnar Afrika, det ska du nog få se.
För du är vild och galen och för ung.

Vänta,snart är det jag som är kung!

Alla tittar ditåt.
Vänder sig åt mitt håll.
Och jag är i centrum
för jag har en stor roll.
-Inte än!
Varenda kotte gammal eller ung.
I flockar eller solo,
bara sjung.

Kung Simba, ja, den snubben
blir rätt tung.
Vänta, snart är det jag som är kung!
Vänta, snart är det jag som är kung!
Vänta, snart är det jaaaaaag...som är kuung!



Hur blir det efter Pam?

Fick en fråga hur jag ska göra när jag har sålt Pam. Ska jag köpa storhäst, fortsätta rida Louie eller sluta. 
 
Kan ju först och främst säga att jag absolut inte tänker sluta rida!  Kommer inte på tanken, och en ny häst blir det! Vi har redan en liten plan för det men tänker inte avslöja någonting på bloggen förren det är säkert, så det blir en liten hemlighet. Men hur som helst så kommer jag att köpa (med hjälp av pappa) en ny storhäst! Men förhoppningsvis blir den där hemligheten av. Men med storhäst ska jag bli oavsett!

Konditions uteritt

Idag blev det ett konditions pass i form av uteritt efter gårdagen underbara dressyr!
 
Red en väg som i princip bara går rakt fram på. Först går den över en stor väg och sen är det abra traktor väg i flera kilometer, Passade på att lägga upp ett konditionspass med ponnyn. Superduktig och höll energin uppe hela tiden! Desutom gjorde jag någonting jag aldrig har gjort förut. Jag släppte henne totalt, hon galopperade såfort hon kunde. Det kändes som vi flög fram. en av de bästa sakerna vi har gjort hittills... Har alltid varit rädd att hon skulle sticka om jag släppte henne för mycket men oj vad bra hon var! Det blir det att göra om!
 
Passet igår tänker jag bara lägga en kommentar om. Det kändes som vi kunde ställa upp i os efteråt! Underabra häst!
 
 
 
 

herregud..

Somnade vi 11 igår sen kom Rikard inklampande vid 12 och ville kolla lite på film, höll mig vaken de första 3 minutrarna innan jag somande om. Vaknade igen när han stängde av filmen. Mös lite inann jag somande och vaknade upp vid 12 imorse. Gjorde frukost till mig och sen en omellett till Rikard. Halv 3 bar det av till Säva!
 
Kan ju säga att den här morgonen var välbehövd!
Världens bästa! <3
 

Mobilblogg

Pam gick super, nu är det PW för min del som gäller


Rolig film

Hittade den här videon på Sofie Haagensens blogg (sofiehaagensen.blogg.se)
Värt en titt!
 
 

En fråga

Jag har fått en fråga om varför jag inte vill sälja Pam till någon jag känner. 
Tänket försöka svara på den.
 
Nu har jag snart haft Pam i 3 år och det känns som vi kan varandra utan och innan. Som vi vet vad som är bäst för varandra. jag vet vad Pam uppskattar mer eller mindre. Om jag nu skulle sälje henne till någon jag känner eller som vill ha henne uppstallad på Säva skulle det nog varken gå bra för mig eller den nya ryttaren. Det skulle inte gå en dag utan att jag skulle fråga saker om henne, påminna om hur hon kan vara och jag skulle absolut inte kunna låta bli att lägga mig i hur ryttaren rider. Det skulel vara riktigt svårt för mig. 
 
För mig är nog det största problemet att jag varje dag skulle få stå ut med att se den ponny jag har älskat med hela mitt hjärta ridas av en annan ryttare, älskas av någon annan och nå framgångar med en annan ryttare. Något som skulle få mig att må riktigt dåligt.
 
Klart att jag vill att hon ska komma till en ryttare jag kan ha kontakt med och höra om deras framgångar men att se det jag kämpade med varje dag det skulle jag helt enkelt inte orka med...
 
Så det är så det ligger till. Nu hoppas vi bara att den rätta personen snart dyker upp!
 

Hacket

Blev ett morgonpass på Pammie idag, Satte på Hackamoret och bestämde mig för att rida på utebanan i det fina vädret. Oj vad Pam var fin. Tänkte mest köra ett pass igenom henne och tänka mest på de basala delarna och det gick så himla bra, Hon tuggade till och med på bettet, eller vad man nu säger när de rids på hackamore. Massa lödder äckligt från munnen. Red i cirkus en timme och en var båda slut. Så otroligt nöjd med ponnyn idag! 
 

Provridning

Idag kom det en kille och kollade på Pam, och det såg riktigt lovande ut! Pam skötte sig fint under hela visningen, som vanligt alltså. Vi hoppade en bana på ca 120 cm och sen var det Brysons tur att rida. I början var det lite spänt men sen såg det riktigt bra ut. Pamsan verkade gilla hans hjälper och sätt att rida. Så hon slappnade av mer och mer samtidigt som han gjorde det. Nu är det bara att hålla tummarna för vad de tycker om henne. Får svar inom några dagar!
 
Hur kan man inte älska det här?

kväll-natt-morgon

spenderades hos Rikard. Red både Pam och Louie igår inna jag åkte dit. Kom till älsklingen vid ca 18 tiden. tog et lite lugnt i hans rum innan vi stack till Ica och köpte lite chips och läsk till kvällen. kom tillbaka och åt lite middag och sen tog vi det lite lugnt igen inann vi vid 21.30 tiden började kolla på film. Rio. Disney animerad fågel film. Åh vad den var bra! jag som älskar disney! sen stoppade vi och kollade när Bolt sprang finalen. HAN KAN JU VERKLIGEN SPRINGA! de är ju hur grymma som helst! 9.63 sekunder hundra meter. HELT SJUKT! 
 
Aja vaknade imorse och hade super ont i magen. tog en alvedon åkte till uppsala, handlade lite skolsaker och sen till Pam.

Barbacka

Efter tävlingen skulle jag rida Louie lite på utebanan hade jag tänkt. Jag red först med sadel och sen lite barbacka och sist lite med sadel igen. Han var riktigt fin i början och lyssnade på alla hjälper. Gick undan och gjorde öppnort och slutor. Tog av sadeln och han var super fin i skritt och trav. Gick runt på tygel och var glad och lycklig. I galoppen tyckte han faktiskt att det var mer roligt att sparka bakut. Men tuff som jag r står jag på mig och slutar aldrig försöka. Satt kvar och kämpade på. Sen satte vi på sadeln igen och han gick bra i galoppen igen och vi avslutade på ett bra och avslappnat sätt!
 
Andrea Bergstrand var supersnäll och fotade både tävlingen och när jag red Louie!
(andreab.blogg.se)

Vänsta RF

LB- Pam var helt okej på framridningen, jag skulle ha ridit henne lite mer frammåt så hon lyssnade lite mer. Hon blev lite motsträvig på banan, vilket jag tror är en konsekvens som kommer från att jag inte red frammåt ordentligt på framridningen. Men hon hoppade fantastiskt fina språng på banan, stelnade till lite i in språnget på kominationen och fick ett pet ut, vilket även var sista hindret, SURT! Men men hon var riktigt duktig Pammie.
 
LA- Nu var hon mer frammåt och lyssnade bättre på mina hjälper. vi fick ett bra flyt i början av banan och hon bjöd mot alla hinder. dock fick vi med oss ett pet och jag gjorde en superdålig sväng mot ett hinder snett igenom och vi drog med oss ett stopp. Men det var helt på mitt ansvar, jag red som en kratta mot det.... Pammie var duktig i den här klassen med tycker jag!
 
Så tur som jag har vann jag ett presentkort på PAVO som jag skulle utnyttja på plats så det kom med 15 kg hästmat hem. Ska kolla lite mer nogrant på det idag så kommer det lite mer information efter det!
 

upp uppp och iväg

som sagt har jag jobbat på Ridläger enda sen i Måndags, så därför väldigt dålig uppdatering. Jobbade kväll och agerad lekledare första kvällen. På tisdagen fick jag hoppa in som ridlärare för en grupp och har fortsatt med det tills igår. Fredag. Riktigt underbara barn och ungdomar!  Haft kul hela tiden och alla har skött sig utmärkt. Igår hade jag också en provridning på Pam och Pammie skötte sig alldeles utmärkt hon med. Dock tyckte mamman att det var lite för mycket ponny i henne medan barnet blev alldeles kär på en gång. Men dem fortsätter letandet efter en lite mindre och lättare ponny men trodde inte alls vi skule få svårt att sälja henne eftersom hon var så fint riden. Sen ett pass på Louie på utebanan. Provade att rida i min sadel på honom och det gick perfekt! Han var lite stuttsig ett tag men sen gick han riktigt bra hela passet. Packade för tävlingen och snart ska vi iväg!
 
Önska oss lycka till!
 

tagga om

så trött så det känns som jag ska avlida... hade avslutning för ridlägret idag, provridning på Pam, red lite på Louie och sen fix för tävling. SLUT är namnet. Nu taggar vi om för imorgons LB och LA klasser på vänsta rf. Mer uppdatering när jag är pigg nog för att öppna min dator. Så imorgon någon gång

Vilken vecka

Idag är det sista dagen på ridlägret för barnen så först böir det något lugnt på förmiddagen innan det är avslutning på eftermiddagen.  Jag kommer väll vara helt slut då.  Men jag ska i alla fall rida på Pam och Louie och även fixa pam för tävlingen imorgon. Mycket att göra men sånt är livet!

Pam hoppning

Blev ett hoppass på Pam igår. Ställde upp en komination och några enkelhinder. Hon skötte sig jätte fint! Gick på lugnt och i bra tempo hela tiden Sluta på en bana på hinderhöjd mellan 120-125. Känns väldigt lovande för både tävlingen nu i helgen och provridningen nästa vecka.  Min fin fina ponny. 
 

oj vilken dag..

och fler blir det. 
Fick ett telefonsamtal av ridskolechefen Nina kl 09.11 på tisdagen alltså igår som behövde hjälp då en av de som jobbar på ridlägret har blivit  ordentligt sjuk. Fick hoppa in och ha grupper istället för kvällsaktiviteter med dem också så ser det ut resten av veckan med. Sen har jag både Pam och Louie som ska ridas och sen ska jag hem. Lite stressigt är det allt men så här hårt är det bara tills på fredag. Sen är den 1.5 vecka ledigt och sen börjar skolan. Oj vad tiden går!
 
nej nu måste jag snart åka!
 

RSS 2.0