Tävling

Sammanfattning av Dagen GRYM!  Började med attHämta hästarna på Säva för att sedan åka tillLurbo och Tävla i Sista omgången av Allsvenskan Div 2.

Pam och Jag hopapde först en förklass som gick i Lc+5 Alltså 95 cm.
I den här klassen visade hon så mycket hur mcyket hon faktiskt litar på mig och hur Snäll och bäst hon faktiskt är. Vi hoppade allt jätte bra fram till 4an då vi fick ett pet. Tror avståndet blev fel och då ramlade jag fram på halsen och tröck ner henne under språnget. Sen tror jag att jag kom lite ur focus och glömde driva till nästa hinder men Pam Hoppar men bara för att vara snäll. Det bli världens konstigaste språng och vi river typ ett helt berg av bommar. Jag flyger och dunsar ner på hennes rygg. Men hon forsätter framåt. Jag sitter där och bara ser ett hinder komma, långa tyglar och helt fel. Men Min Ponny är såå underbar så hon ställer upp och bara hoppar det! Underbara Ponny. Sedan felfritt resten av banan. Men detta visar verkligen hur mcyket vi egentligen ställer upp för varandra

I LB alltså 1 m (lagklassen) NOLLADE VI! Min första felfria LB på Henne. Helt sjuk  Hon är såå sjukt snäll och jag känner verkligen iblan att jag inte förtjänar henne. Men Gud har aldrig varit så himmla stolt över henne. Vi hade en känsla igenom hjela banan och Jag kan bara sammanfatta det som Perfekt.

Sedan får vi reda på att Säva var de ända som gick Felfritt! VI VANN! Helt sjukt! In på Ärevarv och ta emot rosetter, och Nu kommer det bästa Vi kom även 2a i hela serien! Asså Helt otroligt.

Bilder och filmer kommer.... Jag lovar!

Vill också säga tack till världens bästa hästskötare Elin och Amanda, Utan er vet inte vem hur dagen kunnat slutat.



Lördag Kväll/Natt

Ja Här sitter två fjollor vid namn Elin och Anna helt själva framför en dator och hmmm, man tänker ju att det här inte kan gå bra men det gör det!

Ja i alla fall

Red Pam på morgonen fixade stallet och så. Sedan till Uppsala för att träffa Elin, och vi gick på bio. Mötte även en från deras skola som fick följa meed. Vid namn Adrian.

Inget så värst speciellt har hänt men vi överlever.


Önska mig lycka till imorgon

Nej jag är inte trött-.-

ETT VINNARINLÄGG BESTÄLLT

Nej men tjenare Anna :D
Nu är jag här igen, och intar din blogg :D

Imorgon ska du tävla. Det ska bli kul. Jag ska heja på er. MEN! Nu är det såhär att jag vill att det ska gå bra imorgon, så jag tänker ge dig några fler tips och regler du måste följa till imorgon!

1.  PUTSA DINA GREJER ORDENTLIGT!
Det är pinsamt med fläckar och lera!

2.  PUTSA INTE DINA GREJER FÖR ORDENTLIGT!
Då kan folk tro att du är en PEDANT! Och om du putsar innan du rider kan det färga av sig på ridbyxorna! Fatta pinsamt och gå runt hela dagen med en brun fläck i baken?!

3. BEHANDLA MIN FRU SNÄLLT!
Och alla andra också för den delen! :o (SÄRSKILT ÖVERDOMMAREN!!)

4. ÄT ORDENTLIGT!
Annars kommer du inte kunna följa punkterna i regel 3!

5. RID SÅ ATT DET RYKER!
Annars tänker jag köpa följande träns till dig och LIMMA fast det på PAM så att du aldrig kommer byta! MOAHAHAHHAHAHAHAHHAA (Så bästa att du lyder mig!)


       OCH OM DU UNDRAR SÅ ÄR DET DET BLÅA OCH GULA TRÄNSET!!!


DIN ÄLSKADE JOSÄFIN!
Och glöm inte att rida så det ryker! (För annars...)


And remember! YOU'RE AWSOME! :D


Stallet - Uppsala

Nu drar jag snart till stallet. Tänkte först rida ut och få henne att slappna av. Sedan blire väll puts av alla saker som ska med imorgon, och sedan blire hon som ska putsas på. Det är gansak skönt att hon är svettfux för då glänser hon nästan alltid, så vi får hopaps på det bästa.

Sedan snabbt hem och Duscha för att sedan dra in till Uppsala. Elin följer med hem efteråt och ska hjälpa mig imorgon.




Vi ska bevisa det

Vi klarar det här
Vi ska bli Bäst


Träning

Idag var det hoppträning inför söndag.  Vi hoppade en banan med först en komination sedanett sockerbits hinder och sedan en annan komination som tränade att komma snett på hinder.

Pam skötte sig jätte bra, Hon Var pigg och glad. Hon var snabb men lagom snabb för att jag kunde lite på henne. Det är så kul för jag känner mig mer och mer säker på henne och vågar lite mer. det resulterar med att sprången blir bättre och vi får ett mycket bättre flyt.

Hoppade Bana på ca 1 m skulle jag tro. Det kändes jätte bra och allt flöt på bra!


Imorgon så vet jag inte om jag hinner blogga. Ska först till stallet och fixa inför imorgon, sedan till Uppsala och Kollar på Bio, Den bästaste Elinen följer med Hem och vi taggar om För Finalen i Pony Allsvenskan Div 2 som är på söndagen.

Hoppas alla kommer och tittar och hejar fram vårat bästa Lag som tävlar på Lurbo rk

Kristin Schamilia
Sabina Ronda
Jag Pam
Anna Sapphire


Lekvecka

Det är ju tävling på söndag så Pam och jag har en så kallad lek vecka. Jag brukar attid vara så himla seriös i min ridning men jag har märkt att om vi har en "lekvecka" innan tävling så brukar det gå bättre!

Våran lekvecka brukar gå ut på att vi gör lite mer ökade galopper, att vi går lite mer på rudbanan och galopperracear eller saker som liknar detta. Det är kul för hon blir så grymt positiv!

Idag var vi på rundvolten och travade i låg form och jag kände att jag inte brydde mig så mucket om vilket tempo vi hade bara att det var i en lugn takt. Men jag red bara i en halvtimme för jag hade utvecklingssamtal innan och jag kände att jag inte behövde vara så mycket i stallet.

Utvecklings samtalet gick väldigt bra. Fick en förtitt på betygen en så länge den här terminen och om jag kommer ihåg rätt så ligger jag på VG i alla ämnen utom 2 där jag har g.
Riktigt kul!

Slänger in en bild också


I'M AWESOME


I'm Awesome!

Lektion på Pam idag. Skänkelvikningar var på schemat!  Pam har inte varit så värst bra på sidverts så var inte så jätta taggad på lektion om just det.  Började med att Lolla sa att efter uppvärmingen så skulle vi kunna säga en posetiva sak som var bra. 

Vi tränade på lite volter att ställa och flytta bakdelen in och ut. Pam var SÅ bra, helt jävla grym! Vi hade takten vi hade samspelet vi hade allt! Så super!  När lollo sedan frågade vad som var bra så kunde jag komma på minst tusen bra saker. Det var jätte kul.

Sedan kom skänkelvikningarna.Vi Skulle flytta in dom som i ett V från långsidan i skänkelvikning både in och ut från spåret. Det gick också jätte bra. Hon var inte så bra från början men i slutet så kändes det ibland som om vi "dansade" fram. Riktigt kul!

Jag tror inte riktigt det går att förklara känslan men grym var den!

Skoldagen har varit helt okej. Inte hänt så mycket.

Sedan såg jag att Världens bästa Josefin har gjort en Awesome film Till mig och Pam
Så grymt snällt! Länk till hennes blogg HÄR


Rubrik

Fanns inte så mycket att blogga om igår! Skola, ridning, plugg som vanligt. Inget speciellt helt enkelt.


                            Jag älskar dig

                       Jag saknar dig


Rubrik

Dagen har faktiskt gått ganska fort. Intressantaste som hände var väll att vi blev inkallade til rektorn.

Sedan har det varit ganska lugnt.

Liiite bilder från Igår får ni




mer kommer xD

VeckoPlanering!

Nästa vecka kommer bli riktigt chill!

Måndag: Musik prov, Svenska inlämning

Tisdag: ----

Onsdag: Dressyr Lektion

Torsdag: ----

Fredag: Engelska Läxa och Hoppträning

Lördag: Fixa Pam för Tävling och Sedan Bio

Söndag: Final Div 2 ponny hoppning!



Ni får en urvaker bild också xD


Privatlektionen!

Dagens Privat lektion var det. Jag red såklart På Pam och Lisa Helmut men Marcus Mattias och Edyta fick rida Sköld, Zwierka och Paulin (i denna ordning).

Det var väldigt kul, allt från att se dem gå in i hagen till galoppera.

Började med att hjälpa Mattias med att få Zwierka in från hagen vilket gick bra. Jag borstade av Pam först för att sedan hjälpa Marcus med Sköld.

När vi var klara gick vi ut på stallplanen och satt upp. Det gick riktigt bra.

Själva ridningen gick också bra!  De fick börja med att styra en båge på fyrkantsspåret medans lisa och jag gjorde skänkelvikningar. Sedan fick de trava! HAHAHHAHAH  Marcus håller på att skumpa ur sadeln, Mattias galopperar och Edytas häst vill inte ens skritta (och så forsätter det!). Riktigt kul. Lisa och jag fick göra lite övningar som tagen bakdel och Öppna medans de tränade på att styra, gasa och bromsa.

Riktigt kul!

Bilder Kommer om folk är intreserade av att se

Men film är jag inte säker på om jag vågar lägga upp

Vad tycker ni?

Privatlektion!

Idag kommer det bli riktigt kul! För jag och Lisa ska ha privatlektion och *Trumvirvel*  mina bröder samt ens flickvän! Ska bli riktigt kul 2 har aldrigt ridit innan. Kan bli intressant. Men som sagt har en ridit pga att hans då varande flickvän  hade häst så red han liiite. Vi får helt enkelt se hur det blir!


Ni får en fin bild när jag red på ridskolehäst (Danne i detta fall) och
var nybörjare xD Sa ta er ett gott skratt

Muppsala

Uppsala på förmiddagen. Köpte lite roliga saker medans pappa fixade priser till KM i dressyr. Det blev faktiskt ett par riktigt snyffa varma skor. Tummen upp för det!

Sedan uteriitt med Bäästaste Kristin. Jag kan varkligen inte fatta varför de blir den bästa ridningen på hela veckan, varje vecka.  Vi har alltid riktigt kul och det är super härligt!

Red sedan Lincoln på ovalbanan i skritt, trav och galopp medans Kristin skrittade Wicky.

Funderar på om jag ska skriva lite på Svenskan eller lyssna lite på Mozart?



Bara för att jag verkligen inte hittade en bild
Fick det bli en på StekarN Kristin


2150

Hoppträning ikväll. Det ända jag tänkte på var faktiskt att bromsa, tillslut gick det så långsamt att vi fick 2 stopp. Men då kom jag på migs jälv och började rida ganska normal takt. Vi hoppade en ganska enkel övning. Inte så mycket att berätta om. I slutet hoppade vi en bana på ca 1m. Det gick strålande.

Inget mer har hänt idag, Fick tillbaka 2 saker i skolan. VG och MVG- blev det på dem och sedan skrev jag ett prov som jag tror gick ganska bra!




Kallt?

Om det är någon som inte har märkt det så är det iskallt. VAr -4 grader när jag gick upp imorse.

Dagen var lika seg som vanligt, inget speciellt hände. Red Pam lite på ängen i skritt och trav och sedan gick vi ut på banvallen och tog en galopp.

Skrittade sedan på Mio och Kristin fick faktiskt en riktig fart på Kalle idag.

Imorgon har jag no prov, har inte pluggat ett skit så nu får man ta och ligg i.

EN FRÅGA!  Jag har tänkt att köpa ett nytt dressyr träns åt Pam, ett svart som matchar sadeln. Tycker du jag borde köpa remont eller Engelskt? Kan faktiskt inte bestämma mig ;)


                    

2048

Dagen har varit som alla andra dagar, ganska trist. Vi fick reda på att våran Tyska lärare Farbror Janne slutat med omedelbar verkan?!? Det är väldigt trist eftersom han var en så grymt roliga lärare. Det var han som gav oss läxor men var för senil för att komma ihåg dem. Aja. Dagen gick iaf relativt snabbt. Iväg till stallet gick med Kalle medans Kristin red. Han var jätte dryg men gav upp efter ett tag.

Dagens ridpass på Pam ger jag inte ens en komentar...

Nu ska jag plugga lite engelska, so, franska och Matte.

Just glömde nämna att min nya krubbitarremm har kommit. Måste bara komma ihåg att hämta den nu också :*




Sorgens dag

Hela skolan gråter, janne kommer aldrig åter :-(

1900

Otur?!? Ja det kan man säga!. Börjar dagen med att få en boll på handen på idrotten. Ont? Svar ja. Jag har fortfarande ganska ont och hoppas på att det går över till imorgon. Sedan gick det ganska långsamt fram till skolans slut. Gick upp till ridhuset med Pam. Tänkte trimma lite dressyr. Men så klart efter at jag har skrittat två varv så ramlar en sockerbit ner på oss. Pam blir jätte stressad (vem skulle inte bli?) av det, så jag tänkte att jag skrittar tills on har lugnat sig. Efetr ca 2-3 minuter går bevattnigssystemet på och Pam får såklart Panik. Eftersom Pam tyckte allting blev jätte läskigt så red jag på en volt i 20 minuter innan jag gick ner.

Sedan skrittade jag ut på Lucky som är under igång sättning efter att ha fastnat i en grimma ihagen och blivit halt.

NU blire plugg plugg och plugg...


1949

Red igenom Pam ordentligt  i ridhuset idag och det gick över förväntan. Hon var fin mjuk och vi gjorde många olika övningar. Tränade nog mest på skänkelvikning och ryggningar.  Hon gör jätte fina skänkelvikningar på böjt spår och idag korsade hon väldigt mycket på benen. Ryggningar har jag inte tränat på ett tag, så hon var jätte duktig.  Ryggade några steg i taget och sen så skrittade vi framåt igen. Vi ryggade något steg mer för varje gång.
Hon har varit jätte lugn den senaste veckan och jag hoppas på att det håller i sig ett tag till. Det är faktiskt riktigt kul att rida när det går så super bra.

red en stund på Mio också medans Kristin fick stå ut med plågan.


2059

Gick upp strax innan 7 imorse för att hinna till Säva. Jobbade till strax efter 12 och då slank jag upp till tävlingarna som hölls. Det var faktiskt riktigt kul, många fina ritter.  Var fuktionär i andra klassen, Stod på framridningen med Kristin, det var kallt som tusan, även om man hade mycket kläder på sig. ´Tiden fär ute kändes längre än den var. Stod där ute från halv 2 till ca 17 kanske?

Hemma nu i alla fall, Ganska skönt, tänkte gosa ner mig i soffan och kolla på en bra film ikväll.
Men först ska jag plugga Musik.
 
                                              
                                                 

Pam

Idag är det 1 år sedan jag satt på Pams rygg första gången.


Kan inte fatta att tiden går så fort.

utan dig är jag ingenting

Blev fotade av Amanda Svedberg idag:D
Det blev jätte fina bilder

Komentera ;)
















You are my everything <3


1815

Kass uppsatering igår.  Hopptränade med Pam, vilket gick jätte bra. Hon var lugn och fin. Hon lyssnade bra och Vi fick många perfekta språng. Efter jag hade hoppat red min instruktör Pam, för att jag ska kunna få mer tips. Pam var väll lite spänd från början men sedan gick det bra. De hoppade bana på ungefär 90 cm och jag tyckte det såg bra ut. Välldit kul att se någon annan rida, Det ser så anorlunda ut från Marken. Och jag märkte att hon inte ser lika stark ut från marken som hon verkligen är.

Kristin förljde med Hem efteråt. Vi kollade på Not another teen movie och 17 again. Jätte bra filmer båda två. Verkligen till rekomendation. Sommnade vid 3 och vaknade vid 7 av att hundratals bran (låter det som) sprang runt i huset. Sommnade om och vaknade halv 10. Äter frukost kollar på VD och märker efter ett tag att klockan är 10.48 och Kristin ska vara i stallet 11. På något sätt hinner vi dit.

Har ridit ut på Pam en stund och sedan hjälpt till inför tävlingen imorgon.

Hoppas många kommer och tittar och hejar fram vinnar laget.


Skolan

Har no lektion nu, vikarie dessutom. Vilket i våran klass inte går så bra, killarna har fått tag i sugrör och skjuter pappers bitar. Josses rygg ser ut som en prickig vägg och jag har precis flytt från robin. Hm nästa lektion är engelska prov och jag undrar verkligen hur den här dagen ska sluta.

Filmtips :)

Tycker alla borde göra ett försök med att se den här filmen. Den är sjuukt rolig.

NOT ANOTHER TEEN MOVIE


2233

Hittade den här på Josses Blogg. Hoppas hon inte dödar mig för att jag snodde den men eftersom det är mig den handlar om så borde det vara okej


Jag: Kolla, jag har typ rivit mig här i sömnen!
Josse: Haha jag har typ slagits med väggen i sömnen för när jag vaknade hande jag sår på knogarna!
Jag: Jag har ett blåmärke här också!
Josse: Vi lär ju typ bli misshandlade i sömnen
Jag: Åh nej, det är en kille som smyger in i mitt rum och misshandlar mig i sömnen!
Josse: Hur vet du att det är en kille?
Jag: Meeeh, varför skulle Jag ha en tjej i mitt rum?

Jag Tycker själv att det är smart, Eller?

1941

Red lite på ängen idag. Det blåste ganska mycket så vi tog det lugnt.Fin som vanligt.

Har varit duktig och pluggat till provet imorgon. Så hoppas väll på bra betyg.

Tänke ta det lite lugnt resten av kvällen, kanske kollar på film och myser framför tvn.


Halli.... .... Hallå....

Riktigt nöjd med Pam idag. Gick mycket bättre än väntat. Hon brukar vara spänd och reagera på minsta lilla ljud när hon går i ridhuset med andra hästar, men idag slappnade hon av och tog långa mjuka och runda steg. Hon jobba med hela kroppen och var väldigt mjuk och fin. Vi tränade att hästarna skulle lyssna på den sidförande skänkeln utan att man skulle hjälpa till med någon annan hjäp. Pam brukar ju ha svårt med att flytta sig för skänkeln och brukar mest ta allting som en drivning. Idag lyssnade hon faktiskt och jobbade bra utan att springa framåt.

Det är andra dagen hon är så här väntande och mjuk. Så Antingen har poletten fallit ned mellan oss eller så har det hänt någonting annat. Riktigt kul är det i alla fall.

Har även ridit Mio och Karmen idag som vanligt.

Måste faktiskt plugga lite nu eftersom jag har Engelska prov på fredag.



Kalle


2105

Red Pam inne idag. Började med en framskrittning på 10 minuter i ridhuset. Vi jobbade först med att gå rak på kvartslinjerna. När det gick bra gjorde jag volter. En ut mot väggen och sedan en till andra sidan. Så det blev olika stora volter och olika mycket böjning. Sedan Så gjorde jag lite tempo växlingar i skritten coh tränade böjda skänkelvikningar. Sedan gick vi över i trav. Tränade på medellinjen och att göra volter från den och attvi skulle göra lite tempoväxlingar där med. I galoppen blev det lite skänkelvikningar och så tränade vi på enklabyten. Vilket hon skötte bra.  Idag var det inget spring utan hon lyssnade och väntade. Jag tränade mycket på mina vägar och hörnpasseringar. Det var jätte bra eftersom jag är lite slarvig.


Hon var fin och mjuk idag. Var jätte posetiv. Det kan jag tro är att vi red ut igår och hon fick galoppera fort som hon fick den där posetiva inställningen idag.

Hon är så underbar, Min ponny

(Just tänkte lägga upp en film ikväll.
 Bara Kristin loggar in på msn,
 annars kommer den imorgon)


2016

Dagen har varit ganska tråkigt. Hände typ inte med på någonting i skolan...

Kom till stallet och red på Pammie, Red ut och hon var super duper pigg. Super kul <3
Efter det kom Kristin och Piggade upp allting ännu mer. Red ut och jag kan lova att jag aldrig har så kul som när jag är med henne. Helt gryyyyymt juh! Gick också ut med Larsan medans K red Mio.

Har en soft vecka men det är skönt just nu

Pams Veckoplanering
Måndag:Uteritt
Tisdag:DressyrInne
Onsdag:Dressyr Inne
Torsdag:Dressyr på Äng
Fredag: Hoppning
Lördag: Uteritt
Söndag: Vila


Trött

idag har jag jobbat. från 730 -12,30. Var ovlanligt trött idag men efter någon timme gick det bättre.
Skrittade sedan ut på Karmen tillsammans med Krsitin och Wicky. Helt grymt! Wicky var helt galen och hoppade uppochned Kristin ramlade av och det var flumm. Vi var även ute med Mio och Larsan  (Kalle) vilket resulterade i att skten var drygere  än vanligt.

Har inte hänt så mycket mer.
Men dagen har varit roligare än på länge...


Startfälltävlan

Idag har pam och Jag alltså hoppat våran första P70. i den ingår debutant fälltävlans program 2007 i dressyr, 70 cm i banhoppning och 70 cm i terräng. Pam skötte sig överlag välldigt bra och var superduper fin.

Dressyren: Hon var spänd och rädd för både staketen och domaren, men vi lyckades så till vissa sker väldigt bra och hon lyssnade bra också. Fick till 60% på den ritten

Hoppning: Hon var perfekt bjöd och sög tag i alla hinder. Hon var inte alls lika spänd och nopprig utan slappnade faktiskt av en aning men hade ändå samma bjudning. Kom dick fel på sista och det blev ett stallastående hopp. Men det löste hon bra.

Terrängen:´var nog det roligaste i hela mitt liv. Hon var på och lyckan av att ha henne dundrande under mig i ren lycka över att få galoppera så snabbt och öronen alltid rak fram. Kan inte ens förklara vilken känsla vi hade. Slutade på 20 fel. vägrade en gång men vi kom lite fram och tillbaka på det hindret ochjag förstår henne.

Min Ponny är bäst
och tillsammans klarar vi allt <3















Alla bilder är fotograferade av Amanda Svedberg :)

Träning

Dagens träning var inte helt bra. Pam var på ojämt humör. Allt från att vara lugn till att skena igom hela ridhuset. Vilket gjorde att jag blev stundtals spänd men vi löste det bra. Hoppade sedan bana på 90-1m som gick stålande bra. Hon var med på noterna och förstod precis vad jag ville.

Imorgon är det fälltävlan som gäller.
Min dressyr start är klockan 11:07
Önska mig lycka till


hEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj

Orienteringen i Lurbo gick Super. Orienterade med Ronja och efter en lång stund bland träd och sankmark hade vi samlat ihop 16 av 20 kontroller och begav oss tillbaka. Dettamotsvarar ett VG.

Ridningen på Pam gick Super. Red hanne lite kortare idag och försökte vara "lättare" i sitsen, vilket fungerade bra. Vi gjorde lite flyttningar på volt och bakdelsvändningar och volter.

Skrittade sedan ut på Karmen och Gick med Kalle till 55 medans Kristin red Mio.

JUSTE.

Hoppas alla har kollat in UNT idag! För Sävas lag är med i den! eller så går ni in på http://www.unt.se/sport/ungsport/tio-prisrosetter-till-safva-ridklubb-1068209.aspx


NifårenmysketvakerbildxD


0657

Om 3 timmar ska jag ut i skogen...
Önska mig lycka till


2115

Mår inte så bra just nu. Tror jag är på väg in i en riktig förkylning tyvärr. känt mig mosig och har varit varm och kall växlande hela dagen. men men. sånt är livet. Imorgon ska jag ut i skogen och dö. Eller som alla säger ut och orientera. Med eller utan feber jag kan faktiskt inte svika Ronja.

Idag så var det ju stor men ändå envisas ridläraren om att vi ska rida ute på en änga. Hmm tänker jag -bäst att sätta på båda mössa och pelhambettet-  men det får väll gå.

Pam gumman var jätte spän hela tiden och inte gjorde hennes cp ryttare någonting åt det heller. Jag vet att hon är spänd överlagt ute men jag tror lite sitter i mitt huvud också. Så jag fick avbryta efterhalva tiden och gick in i ridhuset för att lugna ner det lite. Tror vi är nere i lite av en dressyr svacka just nu. Men när vi kommer igen då ni, då får ni se upp.


Dagens ridpass var inte särskilt...

Dagens ridpass var inte särsklit lyckat till en början. Pam var jätte spänd och ryckte till för allt. vi försökte först bara köra lite kravlöst tillen början men hon bara sprang så jag tog upp henne lite. Så fort jag ens tänkte någonting så drog hon iväg. Men efter något tjaffs kom jag på att jag skulle prata hela tiden med henne och efter 40 minuter lyckades vi ha den där lugna traven och fick även med lite bakben. Körde då även en genomgång av debutant programet 2007. Det var väldigt bra till en början men blev mer och mer spänt. Men men motgång föder framgång säger man väll?



Hej är en vanlig rubrik :)

Hade inte så mycket att göra så jag slängde ihop en terrängfilm med olika blandade klipp




Tyvär med två r?

Min dag började inte fören jag kom till stallet. Jag har nästan sovit mig igenom hela dagen eftersom jag inte fått tillräckligt mycket sömn på hela dagen. Ialla fall skolan var som vanliget inget speciellt. Slutade en halvtimme tidigare p.g.a prov.

Pam fick vila idag efter gårdagen. Men hon har fått mycket godis och pussar iallafall. 
Skrittade ut på Mio med Bästaste Kristin. Vi (läs jag) var flumm och hade mycket kul. . Som vanligt. Det känns faktiskt lite skönt att en gång om dagen bara kunna skritta ut och slappna av.

Imorgon händer inte så mycket tänkte små jobba Pam.

Nu ska jag plugga. Ni glömmer väll inte era läxor?


Gimo Rk

Degen har varit grym!! Tävlade i Gimo med pam. vi lyckades sno åt oss 2 rosetter och massa priser med oss hem.

förklass LC: Hon gick som en jävla klocka. Vi hade en sån sjuktbra känsla hon bjöd mot allt, backade av någon gång men det spelar ingen roll. Hon väntade och hoppade. Jag behövde bara Skänkla. Så fiiin

Snodde åt oss en 4 placering (rosett, placket, borste, svamp och nosludd) Sött. de tre sista sakerna i rosa!

Andra omgången i allsvenskan div ||: Hon gick på jätte bra verkliegn bjöd. Hon hpadde jätte stort på 2an som gick på linje till 3an . Tappade tyglarna och bara gasade och hon hoppade jätte fint. på 4an hamnade vi lite ur fokus och det blev ett stopp. Sedan gick allt som en klocka igen. Hoppade resten felfritt, men kombinatiuonen hoppade vi också lite si så där. Stort språng in. långa tyglar till andra och 2 galoppsprång på 8 m. HAHAH min häst kan hon.

Laget lyckades knipa åt sig en 2 Plats!!  (rosett, spö, hovkrats,mankam och Godis)


Är så grymt nöjd över dagen. Det kunde inte gått bättre! Nu taggar vi till finalomgången som går 31 okteober på Lurbo RK. Kom och kolla vetja!

Bilder på mig och pam kommer när jag fått dem :D






BLOGG KAPAD! MOAHAHAHAH!!!

Annas blogg har just blivit kapad av pirater som är ute efter hennes älgtröjor :o

eller inte. Hehe Det är faktiskt JAG som har kapat Annas blogg :D
Just nu ligger anna och sover (HOPPAS JAG!!!) för hon ska TÄVLA imorgon! :D
Jag önkar henne all lycka och hoppas att laget kommer hem med en fet bunt rosetter imorgon! :D

Lite goda råd:
SVÄR INTE ÅT DOMMAREN!
då blir han/hon pissed off på dig :o

ÄT INTE FÖR MYCKET GODIS!
då kommer Pam få det jobbigt att hoppa!

RID INTE FEL VÄG!
För du blir man utesluten :o

OM DU HAMNAR PÅ ÄREVARV, MESA INTE!
För du tror alla att du är en dressyr tant!


ÄT INGEN BRYSSELKOL!
Då blir man gasig i magen och det skulle vara pinsamt!

ÄT EN REJÄL FRUKOST!
Annars kanske du är elak mot min fru :o


PUSS PUSS & KRAM KRAM!


Galopp <3

Idag har det hänt massor verkligen! Började med att jobba. Sedan ut på galopptur med Sabina och Kristin.

Vi började med att skritta en bit och sedan trava lite. Sedan blev det galopp!
 sedan hade vi massor med kul. körde tre galopprace och sedan avslutade jag medökad trav medans de andra galopperade lite till .

Det finns inget så kul som att galoppera med de sjukt underbara personerna och det kulle absolut inte vara lika kul utan Pam.


Sporren sedan köpte ländtäcka och lite till köpte även 2 födelsedagspresenter till Sabina.

GG panbannd och KL pannband  (till GG=Saga    KL = Sabina)

Sedan gjorde jag iordning pam stressande fort 

Taggar så klart inför imorgon med bästaste laget och klacken

Säva <3


hêj!

Kom nyss hem från hoppträningen - som förövrig gick as bra.

Dagens övning var banhoppning
Vi kom in fick hoppa hinder en gång och sedan hoppa igenom en bana 2 gånger.
vi hoppade först en bana på 80 och sedan en på 90-1m. Jag ville inte hoppa så högt utan bara få en bra känsla tills på söndag och det fick jag.  Hon var jätte fin, framåt och sög nästan tag i hindrerna. Det var en super känsla.

Imorgon drar jag tidigt tíll säva. runt 7.10 tror jag och jobbar hela förmiddagen sedan bär det av till sporren, sedan tillbaka, rider ut sedan ska jag fixa iordning hästen.

Fullpackad helg men det är det värt.

Jag slänger in någon liten bild också


Studiedag

Idag är det studiedag.
Det är fett soft att ha det på en fredag.
 Har inte gjort så mycket idag
men tänkte snart dra iväg till stallet
 och fixa saker som borde göras.
Ikväll är det hoppträning
och jag är faktiskt riktigt taggad



På söndag drar jag iväg till Gimo och tävlar :D

RSS 2.0