Louie film :)

Louie och jag från igår. Måste säga att han är riktigt fin! och jag är lite imponerad över mitt stadiga skänkelläge

Sir Louie

Igår var det ju äntligen dags för en hoppträning och denna gång på Sir Louie. Han var väldigt tossig i början, klarade sig bra i skritt och trav med i galoppen blev de väldigt många glädje skutt. Jag var nära på att få känna på ridhusunderlaget x antal gånger. Men sen lugnade han ner sig när vi hade hoppat några gånger. Vi hoppade olika linjer bestående av tre hinder i varje, Mot mitten hindret drog han varje gång vi red mot cafeterian men annars var han fin. Film kommer så fort den kommer upp på youtube! :D

Träningsnarkoman

Som ni kanske har märkt så tränar jag extremt mycket, både springer, rider och gymmar.  Nu har det inte varit så mycket träning med ridningen på senaste tiden men hoppas pam blir frisk snart så vi kommer igång!  Men hemma springer jag i alla fall ute i skogen och på väger, brukar vara mellan 4-8 km jag springer. Sen hemma har vi lite saker som också går att träna på, super bra! annars föredrar jag WW men får se om det blir ett annat gym sen. :)
Två av de sakerna vi har hemma
Crosstrainer (kondition)
Total Flex (muskler och styrka)

Gissa vad jag ska göra?

Åhh nu är jag verkligen superglad. ska göra någonting som jag verkligen inte gjort på länge, senast snart två månader sen. Jag ska iväg och Hoppträna! Sksa få låna en ridskole häst, Sir Louie om ni kommer ihåg honom. Världens sötaste storhäst! Ska se till att få med filmkameran så pappa kan filma när jag rider, är verkligens uperglad, det var så länge sen!

~A~

Lite bilder från Globen :)

Rolf-Göran Begntsson, Min gud mitt allt!

Har hundratals bilder, men ni får se fyra (A)

Stockholm Horse show

Igår kväll var super mysigt, en extremt bra show och jag är supernöööjd med att jag åkte dit. En underbar kväll! Alla är så fantastiskt duktiga med hästar och det är verkligen ett enormt vissa har till sina ägare. Helt otroligt! Det brukar ju vara så att man kommer hem med extremt mycket saker från just sish shopping, men jag kom hem med en sak, en enda. En vinterjacka som jag ska ha utanför stallet. En super snygg mountain horse jacka!
Nu ska jag äta tårta och ladda in bilder, puss och hej :D

Söndag

Ikväll blir det Globen, kommer bli extremt kul! Älskar stämmningen, älskar shoppingen och älskar showerna! Fick en kommentar där man tyckte att globen var ute och att man ska gå på falsterbo. Men vet ni vad? Jag tycker globen är fantastiskt med alla shower, men falsterbo är också kul så varför inte bara gilla båda? Båda är ju Asroliga!

Ska snart väcka pojkvännen om jag inte gjorde det nyss när jag ramlade... Sen åker jag till jobbet jobber, fixar med Pamsan och sen iväg med familjen + Bästaste Kristin till Globen!

Jensen education

Visst går du på Jensen i Uppsala? Vilket program? Hur tycker du skolan är och så? Ska kanske börja där nästa år så vill gärna veta mera, vore super snällt om du svarade:)

Såklart att jag svara! Jag går ekonomiprogrammet på Jensen, och enligt mig är Jensen den bäst! Alla våra lärare är supertrevliga. Verkligen,  Vi skrattar hela tiden. Klasserna får extremt bra sammanhållning redan från början då man första dagen i 1an brukar åka bort över en natt och hitta på massa saker. Vi läser våra lektioner i block, alltså är de ganska låmga, men vår längsta är 2 timmar men de brukar ligga på ca 1,5 timme. Då hinner man faktiskt med extremt mycket. Sen är det här med halv dagar väldigt bra. Att antingen gå från 1-12 eller 13-17. Då har man ju sovmorgon varannan vecka och slutar tidigt och hinner andra saker nästa vecka. Egentiligen ska man plugga på den tiden, men det brukar inte alltid gå så bra....  På våra allra längsta lektioner vi har har vi antingen någonting som heter DT (Daglig träning) eller PP (pedagogisk promenad). På DT brukar vi få sitta avslappnade och lyssna på något band som säger åt oss att kanske andas bättre, eller så massagerarna man varandra, på PP så får vi kanske en fråga eller ämne som vi går ut på en promenad och diskuterar. Roligt det med.

Jag tycker helt klart Jensen är en grym skola och att du borde gå en provdag, du kommer tycka att det är superkul på alla sätt och vis!



Hemma hos da boifrend

Ligger i den där sömtutans säng, dock har han gått upp nu men det tog ett tag! Funderade på att starta boxningmatch om han inte vaknade, men då vaknade han... Nu ligger jag här, rikard snackar lite med kompisar men snart drar vi mot först hästen och sen mig. Myys!!


Globen

På söndag kväll taggar jag och Kristin globen! Är det några flera som ska dit?

Förra året var det helt grymt, och jag tror bara det blir bättre i år!

Fråga!

Hej allihopa, nu har jag en liten fråga till er.
Om ni skulle få gissa, vilken ras tror ni Pam är?

Fullspekat

Åkte direkt till säva efter att jag varit i skolan. Gick en promenad med Pamsing eftersom jag inte kan rida nu på några dagar med mitt skadade finger.... Imorgon åker jag till skolan, idrott och skit sen hem till älsklingen tillbringar natten där, sen åker vi hem till mig på lördag.
Lite att göra nu men det är bara kul!

Lukaz

Nu är jag hemma efter en ridtur på en ponny som heter Lukaz. Lite seg i början men super fin i slutet. Började med skritt i 15 min. Jobbade med massa olika övningar så att han släppte i både ryggen och i sidorna. Sen trvade jag fram lite med olika övningar så han blev lite mjukare. Jobbade i både skritt och trav en stund innan vi gick in på galopp. Orkade inte riktigt bärsa sig själv i galoppen men annars var det en bra takt! Han var fin och jobbade på superbra! Mycket på tygeln och mycket självbäring. Snart ska jag in i duschen och sen åker jag till Uppsala för att äta lunch med Rikard innan skolan. Men Lukaz var rikitigt fin!

Dagen

Gick upp 6 imorse och begav mig ut och sprang sedan snabbt in i duschen. Kom ut och torkade lite innan jag la mig i sängen igen där Rikard låg somnade om brevid honom innan han skulle iväg till skolan. Då gick jag upp och pluggade.  Sen iväg till skolan som idag bara bestod av 2 timmar. Sen till Säva och red Pammsing i blåsten. Hontyckte inte det var särskillt kul men vi var ute i en timme. Nu är jag hemma. Just nu lagar jag mat till familjen och ikväll blir det nog film. För vet ni vad? Jag har INGA LÄXOR alls idag!!!

Breaking Dawn

Såg som sagt på Breaking Dawn igår med massa vänner. Filmen var extreemt bra och jag kan verkligen rekomendera den för alla er som gillar Twiligh serien eller som bara vill kolla på en helt fantastiskt bra film. Allting var extremt bra och nästan som i boken, dock gick det lite fort fram så de glömde några viktiga detaljer som gärna hade fått vara med faktiskt. men av mig får den 4/5 i betyg

Alltmöjligt

vaknade i morse och for till stallet. Red ut en stund på Pamsan och var tillbaka vid 7. Då blev det putsnings av all utrustning. Började jobba efter ett tag och var klar vid 9. Nu sitter jag här hemma och ska plugga och duscha så drar jag till skolan sen. Ikväll blir det Breaking Dawn tillsammans med Kristin, Rikard och Elin. Så jag kommer nog hem vid 21 någongång. Inte särskillt sent.
Supergammal bild på mig och Danne

sista bilden


Hurtig tjej

image descriptionIdag har jag som sagt hunnit mycket. red Pam vid 6 imorse sen hem plugga och sen till skolan. Böt mina Koss hörlurar eftersom de gamla började glappa. Sen till stallet putsa allt och fixa mat, hem springa 8 km sen mat och plugg. Hurtig tjej eller hur?

Tidig morgon ritt

Idag åkte jag till stallet riktigt tidigt. Var där runt 6 och började rida halv 7. Pam och jag skritta runt medan solen långsamt reste sig, extremt mysig! Pam var lugn och gick runt och frustade med öronen frammåt. Världens gullugaste! Sen åkte jag hem duachade plyggade och fixade lite. Ska en kortia till stallet ikväll eftersom kristin flyttar dit med sin häst och jag måste putsa min utrustning. Tänkte även springa och plugga mera. Får se hur det blir


bild sex


Jag är ingen....

Jag är ingen facebook status, du behöver inte gilla mig...


För snäll

Under en ganska lång tid har jag mött ett problem som jag har med mig själv och det är att jag verkligen är för snäll. Jag låter personer komma undan med saker jag inte tycker är okej. Jag har svårt att säga emot folk när de börjar argmenteta om en sak jag inte kan så mycket om även fast jag har egna åsikter om det. Jag orkar inte dra upp så mycket men det finns mer. Jag måste helt enkelt börja stå på mig mer och våga. Men fortfarande vara den här snälla tjejen. Vi får se hur det blir, men det är ett problem jag verkligen vill lösa


Bild fem


Gå aldrig bakom en häst.... Då flyger man!

Pappa visade mig den här, ganska klockren faktiskt!
Kolla vid ca 10 min och 30 sekunder :)
¨

Sticker

Nu sticker jag iväg på Sista ULKEN, när jag kommer tillbaka på söndagkväll är jag färdig utbildad ungdomsledare. Ha det grym back tomorrow evning :)

Veckans Planering

Måndag Skritta ut på Pam innan skolan, sen blir det att bara plugga franska hela dagen.
Tisdag Jobba på morgonen, ta en promenad med Pam och sen plugga hela kvällen
Onsdag Plugga PLugga Plugga hela morgonen, sen skritta Pam efter skolan
Torsdag Rida både Pam och Lucaz på morgonen sen träna på kvällen
Fredag Sova hos min underbara Rikard
Lördag Ta en promenad med Pam
Södag Jobba sen rida lite på sötnosen

Min vecka är inte alls så stressad i slutat som den är i början. får hoppas att den slutar bra!

Bild fyra


Mycket att göra

Det är riktig mycket att göra för mig just nu. Idag var jag i alla fall i skolan mellan 8 och 16.30 sen åkte jag hem och red Pammsan. Åååh vad hon pussades på idag, skrittade ut en bit men sen såg jag inte alls vart vägen gick i mörkret och då vände jag. Skrittade lite på ovalbanan sen på vägen hem var allting helt plötsligt super läskigt och vi trippade fram hela vägen ner utan att hon lugnade ner sig så jag skrittade henne två varv på stallplanenn för att få henne att slappna av innan jag satt av. Sen puts av utrustning och hem och plugga. Nu ska jag packa lite för imorgon drar jag på Sista ULK

Bild tre


Gymmeligym

Nyss hemkommen från Gymmet. Var där vid 18.00 och körde på med massa maskiner. Klockan 19.00 började jag ett Styrke pass. Mycket roligt och det tar på kroppen. Sen 19.30 var det dags för ett core pass. Ännu jobbigare för det går bara på mage och rygg. Duschade och böt om lite snabbt innan jag åkte hem. Jag känner värken i hela kroppen. Det här är verkligen givande. Kommer bli super för min ridning sen!

Rolf-Göran Begntsson

Glöm inte att Rösta på R-G Begntsson till årets Jerringpris
Läng för att komma dit ---->  http://www3.ridsport.se/Tavling/Hoppning_/Nyheter/2011/11/Rolf-GorannomineradtillJerringpriset/
Bild från SRF hemsida

Flyckförsök

När jag kom till Säva igår så skulle jag göra mat åt Pam och sen hämta henne. När jag är påväg för att hämta henne ser  jag och Nina alla ponny ston springa ut ur hagen, vi får såklart Panik och springer efter. De stannar på en grönplätt innan de skenar ut mot landsvägen. Vi hann få tag på två stycken. Lene och en ridskolehäst. Resten av ponnysarna skenade upp på 55:an och ca 1,5 km iväg innan de bröt av på en mindre väg.  Alla var supersnälla och hjälpte till att försöka fånga dem och vi fick tag i dem.  Viinsåg att de hade sprängt hela stacketet och såklart var vi väldigt chokade...
Men alla mår bra nu
När shettisarnaw rymde i sommras

Oj Oj Oj

Det här var ju inte alls rba att jag inte alls han blogga igår kväll. Jag åkte till gymmet och var där ca 17.00, höll på med masikner fram till 17.30 då jag gick på tre pass istället, först Stepp på vikbräda typ, sen styrka och sist Zumba. Jag kanju säga att Zumban är den som är någonting för mig. Sen blev det en kvart till på maskiner innan ja gav upp.
När jag kom hem åt jag sen fick jag riktigt ont i magen så jag låg bara i sängen hela kvällen, skrev lite på en sak som skulle in men inte mer. Verkligen inte.
Vi får se hur det går idag :)

Bild två


Älsklingen min

<3


Kristin

Åhh jag hittade precis världens gulligaste bild på Kristin ♥

Sovmorgon

Idag är det sovmorgon i min tidiga vecka vilket betyder att vi börjar kl. 08.50 istället för 08.00, väldigt skönt om jag får säga det. Jag sitter här har precis ärtit en macka och nu väntar jag på att itt ägg ska koka klart. Iväg till skolan då jag har Företagsekonomi, svenska och franska idag, slutar lite efter 12.oo. Direkt till stallet och rida min lilla älskade ponny. Innan jag ska hem, plugga lite och sen till gymmet. Ja, mina dagar är fullproppade.

Det blev ju som det blev

När hjärnan tröttnar på att plugga börjar man göra andra saker omedvetet, Idag slutade det med att jag skrev massa saker i olika stilar på papper, det blev exakt sju stycken bilder så en kommer komma upp varje dag i en vecka från och med nu

Home!

Blev en kväll hemma med plugg istället för en kväll med älklingen då han inte kände sig helt fräsch. Åkte och hälsade på honom i allla fall en liten stund. Jag har inte träffat honom på så extremt länge och jag kunde inte sluta le. Saknaden blir alldeles för stor. Åkte istälelt en stund till Pamsan, klippte hennes man och pussade på henne. Mys ponny! Imorgon ska jag till älsklingen direkt efter skolan och då blir det en liten skritt tur i skogen.  Sen var det Hem och ut och dags för en power walk. Gick runt hela Örsa med dubstep i Öronen. Nu är det bara plugg plugg och pugg som gäller.

At Jensen

Sitter i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Ikväll ska jag iväg till rikard vilket betyder att Pam ska vila. Ha en grym dag. Uppdaterar ikväll :)


Gymmat

Följde med mamma till hennes gym idag och tränade, Det var extremt roligt och jag kämpade verkligen. Nu i efterhand känner jag att jag verkligen kommer få träningsverk i rygg och mage. Men jag ska med henne dit igen på Onsdag och sen blir det troligen själv dit på torsdag för att få ut maximalt av första gratis veckan. Gymmer är Women Wellness. Det finns tre stycken i Uppsala och idag var vi i Boländerna. ett extremt trevligt gym. Nytt och fräscht, Det finns massage stolar och i duschen är det levande ljus och lycktor. Det finns shampo och balsam där och extremt trevlig inredning. De har både vanligt gym och olika pass. På Onsdag ska jag gå igenom alla maskiner och sen tänkte jag köra tre eller fyra pass jag vet att ett av dem ska vara Zumba sen vet jag fakiskt inte vad de andra ska vara...
Just nu känns det här som det perfekta gymmet för mig!

hopp upp och hopp ner

Idag skrittade Pam och jag ut en stund som vanligt, hon var lugn tills jag märkte att hon blev rädd när min jacka prasslade, torterade henne lite med att röra på mig och jackan så att hon ska vänja sig. Från början hoppade hon rakt upp i luften, tröck in rumpan och stressade frammåt men efter en stund lugnade hon sig lite, På onsdag kör vi på samma upplägg och jag ska visa att jackan faktiskt inte är så farlig som den ser ut

Monday morning

Godmorgon alla morgonpigga. Sitter just nu på bussen in till Uppsala. Idag kommer det finnas massa att göra. Först blir det skola till 12.20 ungefär. Sen snabbt iväg till stallet. Hem och sen till gymmet i 2 timmar. Gissa vem
Som kommer vara slut ikväll...?


Gulligaste ponnyn någonsin

Imorse skulle jag släppa ut Pam i hagen sprang jag några steg. Pamsingen rörde direkt på öronen och hopade upp med frambenen och förberedde ett bocksprång, dock tvärstannade jag eftersom det skulle kunnat bli farligt. Släppte ut henne i hagen sen sprang jag några få meter. Pamsing hoppar rakt upp i luften gör språng hit och dit, bockar och sparkar bakut innan hon tvärstannar och kollar på mig med spettsade öron, Så extremt sööt ponny!
Man kan inte mer än att älska ponnyn!

God Kväll

Idag jobbade jag till cirkum 12, sen blev det en tur på extremt glada ponnyn, Idag var det nästan igen skritt som gällde tyckte hon, mycket roligare att springa på sidan och vara extremt glad. dock väldigt lätt att lugna ner men idag ville hon bara springa. Sen blev det hem en stund inann jag åkte iväg till gränby. Var på världens bästa humör så jag köpte presenter till familjen plus pojkvännen.  Klanen Hellström har redan fått sina sen är det bara Älsklingen kvar.
Sen kom pappa med en överraskning men det får vara en hemlighet för er ett tag.
Snart är det movietime :)

Lincoln

Sen fick jag även rida ett pass på Lincoln. Red ut en bit och han var supermysig, snäll och gick på bra. Men dimmman tog över så jag såg knappt 20 meter framför mig samtidigt som det började bli mörkt, så jag avslutade med lite galopp på utebanan. Så underbart och gud vad det är kul att rida.  Han lyssnade superbra på alla hjälper och slappnade av. Verkligen en fin häst!

Pamsing

Red Pamsing en stund idag, hon var superfin, lite tittig och på tårna men förvånansvärt lugn eftersom hon står så mycket.  Den bästa övningen för att få henne att lugna ner sig är att korta tyglarna och försöka rida lite skänkelvikningar över vägen. Då brukar hon börja koncentrera sig på mig istället för allt läskigt. Hur gör ni när era hästar tittar och blir extremt pigga?

Äntligen lördag

Men fullt upp ändå. Jag har nyss avrit ute och sprungit och snart ska jag in mot uppsalal och köpa lite nya träningskläder. Tillbaka på Säva kl 13.00 då vi ska förbereda en grupp vi ska undervisa lite för under tre tillfällen.  Kommer bli super kul. Sen ska Pam och jag ut på en liten tur innan jag ska hem och ta det lite lugnt för en gång skull.

Vänskap är kärlek utan vingar



10 November 2011

Nu dag, nya möjligheter. Eller vad man brukar säga. Har varit ute och sprungit på morgonen, väldigt skönt faktiskt. Nu ska jag plugga och duscha innan jag åker iväg till skolan. Går fran 12.30- 16.50 idag så det är en ganska lång dag men jag kämpar på. Jag tror att Pammisen får en vilodag idag. Men jag tror inte hon klarar sig att vara utan godis, så det måste hon få

Pammie

Idag borstade jag länge på Pamsing, tills hon blev aldeles ren från stöv och skinande blank. Hon stod och njöt. Sen blev det en tur bortåt skogen. Pammis var superfin, gjorde skänkelvikningar och hon gick på tygeln så fort jag kortade den, dock bara korta stunder. Sen efteråt överöste jag henne med morötter och äpplen. Gissa om matvraket blev glad?  Underbara Ponny ♥

2 år

Idag firar jag och Pam 2 år tillsammans. Världens bästa tid och jasg ångarar ingenting, jag har en sån tur som har henne, världens mest underbaraste ponny. Finns ingen som henne

Skakar

Pluggade stenhårt ikväll och var också ute och sprang! Mina ben skakar av ansträngning. Jag vaknade också nyss av lågtblodsocker. Fick gå upp och äta massor. Inte så kul... Imorgon ringer alarmet todigt för jag ska upp och ut och ta en promenad eller joggingrunda innan jag far till skolan :)


Ridpass

Pam var på riktigt kelhumör idag hon buffades och stuffades, visade vart jag skulle klia och stod och njöt hela tiden. Man kan faktiskt kalla henne hästen som alltid har öronen framåt för det är verkligen sant! Red i 20 minuter i skritt som vanligt. Hon trampade på ordentligt och jag gjorde lite sidverts rörelser påvägen hem för att mjuka upp och stretcha ryggen lite. Lugnare idag än igår var hon också. Så extremt fin! Imorgom blir det lika igen. Fast då, då är det vår 2-års dag ❤


2011-11-08

Jag kom nyss hem efter att ha tränat nu på morgonen, avslutade med lite styrka.  Nu tänktejag plugga franska och företagsekonomi. Vi har några verb i franskan och så har vi f.ek. prov på Fredag. Åker in till skolan med 11.45 bussen tror jag. Då hinner jag springa och köpa ett block eftersom mina börjar ta slut...
Pammsing ska få lite motion idag, får se om hon är lika tittig som igår, hoppas inte det. Sen funderar jag på om jag ska ut och springa igen ikväll, vi får se.

Visste ni att det är en speciell dag för mig imorgon på två sätt? För det första har jag haft Pam i 2 år ♥ Sen har jag även haft min diabetes i 5 år

Ovisade bilder


Spöken

Idag var det spöken på hela min och Pams lilla tur. Så fort vi kom ut på stallplanen blev hon tittig ville inte gå frammåt. Sen kom vi en bit med massa hopp åt sidan och lite stopp. Väl ute på banvallen blir det superöläskigt och amn ska självklart försöka vända hem. Efter lite övertalning (det menas med en stadig lätt skänkel frammåt) går hon. Jobbade skänkelvikningar en bit tillbaka för att få henne att tänka på annat. Men sen blev det läskigt och hon stack iväg. Fångade upp henne efter 50 m och gjorde halt, sen blev det försök till lugn skritt hela vägen hem. Älskar ponnyn med över energi!

Parafinolja

Idag blir det först en tur till skolan. tänke vara där från 9-17. Lång dag men jag ska plugga! Sen tänke jag direkt åka till Säva och Rida på älsklingen. Igår köpte familjen Hellström (alltså vi) parafin olja som ska komma med på Pam's foderstat. En deciliter om dagen. Det kommer som rekomendation från vetrinären så att hon inte ska vi förstoppad eller få kolik för att hon rör sig förlite.  Hennes foderstat med kraftfoder ser nu ut såhär:
  • Mo: Betfor ca2 dl tort
  • Em: Betfor ca 2 dl tort + kraft blandat med parafin olja.
Nu hoppas vi att hon äter upp det här. Ha en bra dag jag skriver när jag kommer hem

Härnösand

SOm sagt har jag varit i Härnösand med Rikard och hans syster Rebecka sen i Torsdags. Vi kom upp runt 13 tiden och åt lite lunch. Sen åkte vi hem till Rikrads Mormor Alice. Placerade in våra saker i ett rum i källaren. inann vi fikade tog någon lite promenad och fixade iordning allt. Dagen efter tog vi det lugnt på morgonen, sen for vi iväg till Rikards morbror och deras kusiner. Ebba, 7, och Filip, 9. Vi spelade massa spel och så blev jag verkligen imponerad av FIlip som kunde lösa en Rubiks kub på 3 minuter. Han kommer bli riktigt smart! Sen åkte vi hem till huset igen och tog det lungt. Igår åkte vi iväg till Rikards andra morbror och deras barn Olle och Oskar. De är inte så gamla så det blev lite lek med dem medans Rikard provade lite kläder, sen tog han över lekandet lite. Men såklart var alla med. var länge sen jag fick en låda klossar slängt över mig eller ett barn som sprang fram och klängde på mina ben.
Mycket god mat och alla var så snälla! Idag tog vi det chill på morgonen, duschade lite åt lite frukost innan vi gav oss iväg hemmåt tsm med Rikards farmor & farfar.
Alla dagar har varit underbara. Alla personer jag träffat har varit super snälla och man trivs verkligen i deras sällskap. Jätte god mat och såklart är det bästa av alllt att jag fått spendera massa tid Tillsammans med Rikard

Jobbet kallar

Snart ska jag iväg till jobbet. Känner mig lika pigg som igår så det här går nog bra! Sen blir det en skrittur på Pamsingen, det kommer bli super mysigt! Hem och packa för ikväll/imorgon åker jag till pojkvännen så åker vi bort till landet ingenstans, nämligen härnösand. Okej, det ligger typ en bit ovanför sundsvall men ändå

LYCKLIG TJEJ

åhhh, idag har varit den bästa dagen på länge. Jga vaknade upp bredvid Rikard, mycket mysigt, Sen iväg och Jobba. Efter det var et dags för dagens höjdpunkt. Jag fick rida på Pam <3 guuud vad jag blev glad. Jag kände mig hemma och känslan av att det är vi två är där. Jag har saknat det så mycket. Under bara ponny. Åkte iväg på eftermiddagen till sporren och köpte ett fleecetäcke. Det får ni se sen. Kom hem och jag fick ca 10 tröjor av olika slag från mamma.... Undra hur dagen slutar, tror inte den kan bli mycket bättre...

Jag fick en jätte fin kommentaridag också som jag bara måste tacka Jessica för.Jag blev så glad när jag läste den  :)

RSS 2.0