Disney

JAg verkligen älskar alla gulliga disney låtar som finns! De är så underbart fina texter och man blir nästan kär i dem. De påminner mig om vilken underbar ponny jag har, Vilken underbar pojkvän jag har och vilka underbara vänner jag har. MAn lyssnar på låtarna och blir glad. Det är någonting med disney som man bara måste älska! Vad säger ni?


Usa 2010, Universal studios

Ridpass

Dagens ridpass blev en underbar uteritt, jätte mysig red några km i alla gångarter och vi tränade mycket galopp. Den ska bli stor och sstark som starke adolf. Annars har det inte hänt så mycket idag Dagens viktigaste händelser idag är ju ghelt klart
  1. Blivit kallad Hora av främling på stan
  2. fått 485 franska gloser
  3. kan nu mera kock språk
  4. träffat älsklingen min ♥

30 Augusti 2011

Godmorogn allihopa. Idag har jag redan varit i stallet och ridit Pammsing. Det blev ett dressyrpass i ridhuset. I början var hon super stel och det gick inte alls bra. Men sen gick jag över och red mest låg form. Då gick Pam super bra och jag tror jag måste rida lite mer i låg form nu i ett tag så från och med nu ska vi kämpa lite med det. Snart ska jag till skolan och sen tillbaka till Säva och rida Mio.

Bilder

Här är lite bilder från Jumpclub

Sjuk, förlåt!

Jag måste verkligen säga förlåt till den dåliga uppdateringen igår men jag har feber och kan knappt andas  med den här jävla förkylningen. Igår la jag mig i sägen och somnade direkt. de väckte mig vid middagen och sen kollade jag på en film och somnade under den och tillslut gick jag och la mig. Idag har jag sovit tills nu. tänkte ligga här och bara kolla på film. Plugga lite och bara ta det lugnt. Måste iväg till stallet en stund i eftermiddag och blanda mat till min älskling, annars tar jag det bara lugnt!

Ingen bra Idé

Var iväg till Jumpclub på tävling idag. Det gick aksnke sådär, ingen riktig höjdare. Det blev uteslutning i båda klasser men det är även förståeligt. Jag är jätte förkyld och har feber, orkar knappt någonting och jag har nu legat och sovit i en massa timmar. Pam och jag får helt enkelt ta nya tag nässta vecka då vi ska till Enköpings Rk och hoppa. Ni vet vad man säger MOT GÅNG FÖDER FRAMGÅNG! Bilder kommer!

Tävling!

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag har fixat allting som ska fixas inför dagens tävling, sen hjälpte jag även elin att flytta Pepsi tillbaka till Säva. Nu ska jag snart iväg till Säva innan bilen tar styr mot Jumpclub. Jag ska hoppa en LB och en LA och det är jätte många startande så vi får se hur det går.Hoppas verkligen det går bra.  Nej nu måste jag springa Uppdaterar sen.

Fredag

Idag är den kortaste dagen på veckan. Vi går till innan 12 tror jag. Mycket chill om jag får säga det. det blir Företagsekonomi, Samhällskunskap och Coach tid som står på schemat. Iväll ska jag rida först Pam, Vi drar igenom allting inför imorgon och ser till att det inte blir för hårt och sen ska jag skritta en häst som heter Mio. Imorgon åker vi till Jumpclub och tävlar i 1 m 1,1m. Hoppas verkligen det går bra.

Nu ska jag väcka killen i rummet bredvid, han var på väg att bli sjuk igår så vi får se hur han mår idag

Sweet 16

idag är det en speciell dag, nämligen min födelsedag. Jag fyller hela 16 år. Jag börjar ju nästan bli gamal. Jag har fått massa fina presenter och inte minst en resa till London. MEn den största chockerande presenten var att när min familj kom in och väkte mig imorse så stog det en extra person där. Han var vid namn Rikard. Rikard hade alltså gått upp super tidigt, åkt från storvreta till örsundsbro mitt i natten, elelr rättare sagt halv 5 och sen kommit hem till mig och grattat mig på morgonen. Helt jävla otrolig kille man har!
Pammsing fick vila idag men imorgon blir det ett lagom hårt pass inan tävlingen på lördag. Jag ska även rida en annan häst, Royal Mio som är under igångsättning.

LÄXOR LÄXOR MERA PROV

Skolan har verkligen dragit igång hårt. Vi fick reda på idag att vi har prov nästa fredag i Företags ekonomi. Finns lite att plugga på där så man förstår dock är det ett enkelt ämne. Vi har även en läxa som ska in på fredag nu i veckan men den är klar och inskickad. Mycket stolt.
imorgon vill jag helst inte plugga så mycket då det är min födelsedag men annars har jag inget problem med det alls.
Fick reda på att Rikard går i genomsnitt till halv fem eller liknande varje dag i veckan. Tycker riktigt synd om naturarna på Kunskaps Gymnasiet i Uppsala

Godmorgon

Idag är det en helt vanlig torsdag, och det tror jag det är för dem flesta. Jag ska till skolan om 45 min och sen går jag till halv 1 tror jag. Så ganska lång dag. Sen åker jag till stallet direkt och så får vi se vad jag gör efter det.

Imorgon fyller jag 16 år. Jag har ingen aning om vad jag önskar mig eller någonting men det blir nog bra ändå.

Ridpass

Ridpasset idag gick super bra! PAm och jag red på ute banan och kämpade med massa olika saker. Mycket böjda spår och skänkelvikningar. Även mycket övergångar och sedan kombinerade vi allasaker tillsammans.  Hon kämpade på jätte bra. Skänkelvikningarna började bra och fortsatte till det bättre. Vi avslutade med att tränade ökad trav och galopp på våran rundvolt vi har. Galoppen var super rolig. jag kunde inte ens tänka fram utan att hon satte fart. Det är verkligen min racer pownie. Vi gosade lite innan jag åkte hem.

Lyckorus

Just nu lever jag faktiskt i ett lyckorus. Allting går så himla bra! Då menar jag allt!
  • Pam går bättre än någonsin, Vi är så samspelta. Varje ridpass går det bättre än det förra och jag känner att vi kommer komma långt på det här.
  • Skolan har dragit igång super bra. Jag trivs så bra i min nya klass och jag längtar nästan till varje skoladag. Det är ganska ovanligt.
  • Hemma är jag glad, jag umgås med familjen och hjälper till mer än förut utan att tveka.
  • Jag har världens mest underbara vänner, De ställer alltid upp och får mig att skratta varje dag som går
  • Jag har världens mest underbara kille!  Han får mig att må så jävla bra, vi har det alltid superbra tillsammans och jag längtar efter att se honom hela tiden.
Somsagt är jag i mitt lilla lyckorus nu occh jag hoppas verkligen det håller i sig!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be thereAnytime you whisper my name, you'll see
And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna beStanding right beside her tonight



Hoppning

Blev ett litet hoppass på Pammie idag. Slutade skolan 11.10 och då åkte jag direkt till älsklingen. Gick upp till ridhuset och bögg upp lite hinder. EN kombination, en låg tre studs samt 2 enkel hinder. Hoppade fram på ca 90 cm inann jag hoppade runt lite på hindrerna då de låg mellan 110 cm-120 cm. Pam var duktig och lyssnade frammåt. Dock lite väl pigg då jag inte ens kunde korta tyglarna innan hon fattade galopp. Men efter lite hårt jobb så lugnade hon ner sig och vi arbetade lite mer istället för att mest gå på fart.
Nu kämpar vi för på lördag är det dags för nästa tävling

GBGs Shopping

Nu kommer lite bilder på det jag köpte i göteborg i Lördags
Tjocktröja
Vila
399 :-
Tunn tröja (två)
BikBok
199:-  (398:- )
Linne (2 st)
BikBok
tsm 199 :-
Big sweatshirt
BikBok
199:-
Tights
129 :-
Tights
BikBok
129 :-
Linne
Vero Moda
299 :-
BH (HM, 99 ;- )
Slips (Dressman 129 :- )
Strumpor ( HM 99 ;- )
Halsband ( Gina 79 ;- )
Linnen 2st ( Gina 99;-/st)

Grus/gräs/is/asfalt

Det går många samtal om vad som är bästa underlaget att rida på. Är det Grus? Gräs? Asfalt? is?  Jag personligen gillar att rida på mjuka grusvägar eller gräs om jag tar det lugnt.
Nackdelen med gräs är att det kan vara väldigt halt ifall det har regnat och att det även kan finnas små gropar/hål som hästen kan trampa i och skada sig.
Annars är det väldigt kul att rida på, många rider ofta dressyr på ängar, och rider ut på stora gräsfält. Det är verkligen jätte härligt att sätta av i en galopp och bara galoppera över ängar. Dock får man se upp lite.
Asfalt tycker jag är lite hårt att rida i någon av de snabbare gångarterna på. Jag skrittar bara helst och försöker hålla mig i utkanten. Men det är samtidigt bra att rida på asfalt då man stärker hästens ben. Men ingenting jag skulle rekomendera att rida på för mycket.
Is har jag samma åsikt till. Kan skritta på det annars är det lite väl hårt. Om man inte har broddar så  blir det väldigt lätt halt och om du använder broddar blir det ofta stumt att rida på.
Grus tycker jag är svårast men ändå det bästa att rida på om underlaget är bra. Jag försöker alltid att rida på mjuka grusvägar. De är det mycket svikt i. Dem brukar också vara extremt bra att rida på om det har varit fuktigt ute eller regnat.
Men en hård grusväg är inte alls bra att rida på. Sanningen är att då är det bättre att rida på både is och asfalt då det ger mer svikt. Gruset sviktar nämligen inte alls.
Så frågan är vad man ska rida på.jag tycker det är svårt att välja.

Vad rider du helst på?


Konfirmation Bilder

Olivia

Göteborg

Hela lördagen gick åt att jag drog med familjen till en galleria och så gick vi runt och shoppade. Det var riktigt kul att gå runt med pappa och jag fick hundra saker inköpta. Bilder på det kommer imorgon. Sen sprang jag några kilometer i växlande terräng. Ganska jobbigt för det är nästa bara backar, men jag kämpade på.
Komfirmationen av kusinen var ganska rolig. de spelade upp en pjäs och så var det mässa samtidigt. Efter den åkte vi och åt buffé. Hela släkten på den sidan var där och jag träffade många jag aldrig träffat.
Vi tog vägen över södertälje så det blev någon exxtra timme men vi behövde hämta mammas bil.
Nu ska jag ladda in lite bilder i datan innan det blir duschen och sen ska jag försöka få tag i pojkvännen som verkar vara ganska död. Sen blire sängen. Imorgon går jag från 08.00 till 11,10. SLå det ni!

Konfirmation

Idag ska min kusin komfimeras. men bilder kommer väll senare jag ha med mig kameran. Jag kan berätt alite om min komfirmation. Jag började att komfimera mig, jag jobbade jätte hårt men våran komfirmation var öite anorlunda än alla andra, vi skulle gå på totalt 40 (!) gudstjänster plus mera saker. JAg slutatde när jag nästan var klar för jag orkade verkligen inte mera.  Så jag komfimerade mig inte men jag gjorde ett tappert försök. Någon av er som är komfimerade?

Lerum

Idag är jag i Lerum hela dagen, hos min mormor och morfars sommarstuga där jag och rikard befann oss för några veckor sen. JAg tror dagen kommer gå ut på att träna ganska mycket, ut och springa två gånger och kanske åka en stund till göteborg.  Jag berättar när jag kommer hem

Bilen

Juste i denna stund sitter jag i bilen på väg ner till göteborg... Det blir en jobbig resa så jag hade tä nkt sova hela vägen. Efetr att g¨tt upp tidigt på morgonen och sen skola till 17 så tror jag jag kommer kunna sova, kanske sover jag redan nu? vem vet...

Tidigt Ridpass

Jag kom alldeles nyss hem från stallet. Åkte dit super tidigt idag för att hinna rida innan skolan.  Pam och jag red ut i morogn dimman och det var alldeles underbart! Dimman låg tätt, Vi mötte rådjur, rävar och en älg. Vi skrittade ganska mycket i skogen och tog några riktigt härliga galoppstunder. Pam var mysig och gnäggade när jag kom och såg så glad ut. Stod och gosade med henne lite extra nu när jag inte får träffa henne innan måndag igen.
Skrämmde personalen lite när jag kom in med sadel och träns från boxen vid kvart i åtta och de hade undrat var hästen hade varit.

Jobbigaste

Det jobbigaste med att ha börjat den här veckan är faktiskt att jag knapp har hunnit träffa Rikard. Har bara blivit extremt korta stunder på Stan innan jag har behövt åka hem. Det kommer bli bättre så snart vanliga schemat drar igång men jag saknar honom. Nu ska jag ju även till Göteborg under helgen och så åker han med sin klass till Fjällnora på måndag till tisdag och troligen kommer han vara trött efter det så det blir nog ett tag tills vi ses. Men Men vi får hålla kontakten på annat sett de här dagarna. Det är ganska skönt att jag går så pass fria dagar som jag gör ändå för det betyder att det blir lättare att anpassa mig själv så jag hinner med både pojkvänn och hästen.
Jag älskar dig ♥

Studieteknik

Idag hade vi en heldag (08.00-12.00) som handlade om studie teknik och hur man lyckas på gymnasiet. Det var mycket man kännde igen. Nästan allt. Sen hade vi lite mentala träningar och så gick vi på en promenad då i skulle diskutera en sak. Jag gillar min nya klass mycket bättre än den gammla. Mycket mer skratt och folk vågar vara sig själva.  Imorgon är det första riktiga skoldagen. vi börjar 13.15 och slutar 17.00. DIrekt efter åker jag ner till Göteborg under helgen då min kusin ska konsiferas.  Så dålig uppdatering då.

2011-08-17

kom direkt hem efter skolans slut idag och var hemma halv 11. Åkte direkt till stallet och red ett pass på Pam, Hon var fin, lite stel i början men gick fint när hon var uppvärmd och klar. Vi tränade på ökningar och minskningar på volt spåret.  Sen bar det av till uppsala igen. Träffade massa vänner som hade börjat idag istället för i måndags. De  flesta var jätte nöjda med sina skolor och klasser.

Min Coach från Jensen ringde även upp mig under eftermiddagen. Jag ska nämlingen byta klass från EK11A till EK11B. Igen stor skillnad men efter vissa omständigheter är det bäst så.


Alnäs

Vi åkte dit med klassen så vi var där runt 10 tiden. Då började vi med sammarbetslekar såsom namnlekar och att kasta ägg mellan presseningar och alla stå på liten yta. Sen vid halv 12 var det lunch. På eftermiddagen spelade vi först brännboll. Våran klass var grym! efter det var det kanotpaddling, Jag fick paddla med en tjej i in klass som heter Jenifer. Super trevlig! Paus ett tag innan vi gick en tips promenad. Sen umgicks vi lite. JAg lärde känns supermånga från alla klasser. Sjukt sköna personer!  Man hjälpte till klassvis att fixa hamburgare till middag, och vi var grymma på att grilla! Sen var det stafett tävling om vilka som skulle få sängplatserna mellan båda ekonomi klasserna och Naturarna. Vilka tror ni vinner om inte just våran klass?! Juste, helt grymma. Nu på morgonen fick vi åka hem när vi hade städat upp efter oss. Sjukt skön övernattning och många nya vänner.

Det kommer bli grymma år på JENSEN!


Hemma!

Nu är jag hemma, har precis tagit en snabb dusch och jag kan säga att den här övernattningen på alnäs var grym! Nu ska jag typ iväg till stallet så bättre uppdataering ikväll

Alnäs

Om en timme sticker jag till skolan. Då blir det först sammling inann vi sticker av med bussen till Alnäs. Där ska vi göra massa sammarbetsövningar som gör att vi får en bra känsla i klassen. Tror det kommer blir sjukt kul. Vi får hoppas på det bästa. Imorgon kommer jag komma hem till Uppsala någongång runt 10 och sen tror jag att jag tar bussen direkt hem och duschar och fixar innan jag drar iväg till Uppsala och stallet.

Jensen

Idag var första skoldagen. Allting började kl 10.00 med ett upprop. Vi blev indelade i klasser, Jag kom i klass EK11A. Vi är ca 28 stycken och det är hälften killar och hälften tjejer. Alla verkade super trevliga och rliga så vi får se hur det blir.  Vi gick igenom massa saker som tillhörde skolan, innan vi gick och åt lunch.  Schemat är suveränt! enkelt ch bar några lektioner i veckan. Kommer passa mig perfekt!  Imorgon åker vi iväg till Alnäs, ungefär vid sunnersta. Stannar där en natt inann det är hemfärd och dagen avslutas! På torsdag ska vi gå igenom hur man lyckas i gymnasiet och på fredag är en vanlig skoldag. Det här kommer bli grymt! det känner jag på mig

Gillas!


Jensen

Idag börjar skolan! Första skoldagen på Jensen gymnasium. Vi börjar  med upprop idag kl 10, sen är det väll genomgång av klasser och lite av sånda där saker som ska genomföras. Åker in med bussen kvart över nio och så träffar jag både Elin och Sosso på staden så kan vi gå dit. Tror det här kommer vara starten på tre GRYMMA år.

Världens Bästa vänner

Hela igår kväll var alla mina underbara vännder här. Vi hade en awesome tid och det var helt grymt! Vi badade, fiskade, skrattade, promenerade, skrattade, tappade mobiler i åar och skrattade. Vi badade och åt lite mat till att börja med innan vi gick ut och kastade lite ägg, men äggen höll inte så värst bra... Sen blev det en promenad ner till Örsa byn. Vi satt på bryggan och fiskade, elin tappade sin mobil genom bryggan i vattnet sen blev det raggning med moppekillar!  Väl hemma satte vi oss och pratade, började fixa i ordning med sänger vid kvart i 4 och sen gick vi och lade oss. Jag gick upp vid först halv 8 för att vara lite social med kristin som skulle iväg tidigare och sengick jag och la mig, Sen vaknade jag halv 9. Mycket sömn blev det allt! Åkte till Säva efter att alla hade åkt och det var runt 13 tiden någongång.
Bilder kommer!

Pammie


Jobba

Nu ska jag snnart iväg till jobbet, ska fixa lite däs som vanligt inann jag åker hem. Det är jag och Elin som jobbar ifag enligt schemat så det blir kul. Pammie får vila idag eftersom jag har mycket annat för mig.  Hon har ju gått hårt hela veckan i princip så det kan vara skönt med en ledig dag. Jag ska försöka lägga till några tidsinställda inlägg för att det kan bli lite svårt för mig att blogga.

Duracell

För er som inte vet så har jag ju även en liten Rysk Cambellsk Dvärghamster också. Idag tog jag ut och lekte lite extra och fotade honom. Han tyckte det var hur kul som helst. Sprang som en galning och helst skulle amn upp på kameran, Fick dock några helt okei bilder på Sötnosen. Så njut nu av bilder på Duracell
Han är ju faktiskt lite söt i alla fall... ♥

Skutt

Hoppningen idag gick superbra. Hoppade igenom nästan samma sak som förra gången jag hoppade eftersom hindrerna stod kvar på samma sätt. Under hela sommaren brukar det stå hinder framme som ridlägrerna har när de hoppar så då kan jag också lika gärna skutta över dem. Pam lyssnade för alla hjälper, Dock lite springig p.g.a att det blåste ganska mycket men hon var jätte fin. Hoppade hinder mellan 110 och 120 och så ville syster att jag skulle höja till 130 så det blev ett enkelt språng på den höjden med. Avslutade sedan på att hoppa lite lägre.

Rubrik

Igår kväll blev det inte så mycket bloggning eftersom jag inte mådde 100% bra. Men idag ska jag snart åka iväg till stallet och hoppa Ponnyn, syster förljer med och fottar så det kanske blir några bra bilder som kommer upp här senare. Vet inte än vad jag tänkte hoppa men det blir nog ganska enkla saker.
Jag har även anmält mig till två nya tävlingar
Jumpclub 27/8 Lb & LA
Enköpings RK 4/9 Lc & LB

Sedan är första omgången i Div II helgen efter så då får vi se om jag kommer med i laget så blir det att tävla tre helger i rad.

Morgonritt

Jag hade en underbar morgon uteritt imorse. Det var exakt lagon varmt, Pam var pigg och gick på och var über pigg. Vi red ända hem till Örsundsbro och tillbaka, tog kanske 1 timme och 15 min. Det har ju regnat som sjutton inatt så hela vägen var mjuk och bra, det gjorde att man kunde galoppera i princip hela vägen. Så ett konditionspass ute.
Bästa biten var när jag galopeprade förbi en hästhage med 3 hästar i, hästarna kollar upp och sen sätter de av i världens galopp åt samma håll so mmig och Pam, De galopperade på andra sidan stacketet med oss ungefär 200 m, Full galopp och det var super härligt, alla hästar jätte glada ochjag kunde inte mer än skratta.
Nu är jag hemma och ska ta bussen in till Uppsala om en timme för jag ska till tandregleringen så ska de kolla att mina tänder inte flyttat tillbaka. Tar ca 5 min, sen möter jag Rikard på stan innan vi åker hem till mig
Ikväll kommer även Säva RKs styrelse hem hit och ska ha möte vid halv 7. Min pappa är ordförande så det bestämdes tydligen att det skulle vara här.

Tidigt

KLockan är bara 8 på orgonen men jag har bestämt mig för att åka ut till stallet och rida. Vaknade vid 6 av mig själv. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig men nu är jagpigg i alla fall. Får ett inlägg senare om passet för nu måste jag springa. Bye Bye

Aram Style!

Fullt normal (host host)

Hackamore

Idag ha jag gjort någonting jag aldrig trodde skulle gå. Red på ett hackamore. Pam är ju den här starka pigga hästen som gärna springer så fort hon kan. (Det är en ev anledningarna jag aldrig har vågat rejsa ordentligt på henne) Jag rider alltid på Pelham när jag rider ut eller har någonting med bommar att göra, jag har två delat bett när jag rider dressyr och hästen är fortfarande jätte framåt och stark. Men idag sattte jag på ett hackamore.
Pam var superfin för att för första gången någonsin gå på ett hackamore. Visst jag satte inga som helst krav på henne men hon gick fint på tygeln stundvis. Hon lyssnade superbra på alla mina hjlper och hon var super avslappnad. Det är någonting vi ska göra någongång ibland

Grym dag på grönan

Det blev en grym dag på grönan, Vi var 6 personer som åkte dit. Vi åkte allt många gånger, ingen kö alls, helt INSANE! När jag menar ingen kö så var kön till insane ca 10 min och till jetline ca 5. Det gick fort och vi kunde åka mycket.  Hem vann vi med oss många gosedjur och 6 kg choklad. Helt enormt mycket.
Killar är dock mycket fegare än jag trodde.....

Hemfärden snabbt och enkelt vid 22 från stockholm.
Grym dag med de bästa. Tack för att ni gjorde en sån underbar dag!

Gröna Lund!

Idag ska jag iväg till Görna lund med alla underabra kompiar. Åker tåget in runt 12,09 til Stockholm och så får vi se när jag kommer hem. Kommer bli en alldeles grym dag!
Nu på morgonen har vi grattat pappa lite som fyller 58 idag. Sen har jag tränat. Lär ju inte bli den  nyttigaste dagen på sommalovet.
Nej nu ska jag fixa lite. Ha en bra dag :D
vi får inte glömma Aram
(chrmaerande bild  intesant? )

Gårdagen

på morgonen åkte jag tidigt ut till stallet. Vaknade av mig själv vid 7 och åkte iväg till Säva. Det blev ett ordentligt dressyrpass i ridhuset. Gjorde mycket volter och tempoväxlingar och övergångar. Någonting som är bra för hästens lydnad. Pam var duktig och i slutat gick det faktiskt förvånanasvärt bra och hon trampade på riktigt ordentligt.
Sen spenderades eftermiddagen hemma hos pojkvännen. Innan jag åkte hem och tog det lugnt

Rita!

tyvärr blev det inte något ridpass igår pga att vi kom hem såpass sent från gränby och att det regnade fruktansvärt mycket, men nu ska jag iväg alldeles strax. Igår kväll satte jag mig ner första gången på jätte länge och började teckna. Något jag faktiskt tycker är jätte skojigt. Sen blev det film tittande i sängen. American Pie 2. Mycket rolig film enligt mig.

Shopping!

Det blev lite mer än vad jag hade tänk mig från början. Jag hade tänkt mig något block och lite skol saker samt ett par vita byxor men det blev lite mer. Hela familjen åkte iväg till gränby centrum. Vi kollade på lite olika saker men jag hittade ganska mycket!
allt från pennor och iphone skal till tröjor och skor.
Shorta
HM
199;-
Linne/tunika
Veromoda
159:-
Cardigan
HM
149:-
Byxor
Kappahl
100:-
Sen blev det lite annat krimskrams
iphone skal
datorskydd
skolgrunkor
Ett par skor blev det också

Inte så tråkig

Dagen kanske inte blir så tråkig som jag trodde. Har precis tränat klart, Blev ett konditions och styrkepass på ca 1,5 timme. HJätte skönt verkligen. Hoppas på träningsver imorgon. Vi pratade även precis om att jag och mamam kanske åker in till gränby. Får se hur det blir, efter det blir det v´passet på pammsing
Pam och jag två dagar efter jag köpt henne

Chilla

Idag blir en ganska lugn dag, ska inte göra någonting särskillt. Tänkte träna lite, sen åka och rida. Så att jag iaf har någonting för mig. Pam ska få sig ett dressyr pass idag. Ska nog träna lite mer på övergångar samt tempväxlingar. Det är superbra övningar för att få in rumpan på hästen. Så vi ska kämpa på.
Det är en vecka kvar på sommarlovet innan gymnasiet börjar. Jag ska ju somsagt börja på Ekonomi på Jensen I Uppsala. Vi har samling och upprop vid 10 nästa måndag och på tisdagen ska vi iväg och tälta för att få en sammanhållning. Det blir nog ganska Awesome!
Kristin får stå för dagens bild :)

Brum Brum Brum!

Kan ju säga at jag säger exakt samma sak som den person som inte är Aram. BRUM BRUM BRUM! Vi var och kollade på Bilar 2. Grym film! Den var sjukt rolig och jadu, jag vill också ha en cool bil....  Filmen var helt klart värd att se! NI borde kolla på den!

Gårdagen

Igår kom Rikard hem till mig efter jobbet och hoppapasset på Pam. Vi hade det mysigt, badade, låg lite i solen och på kvällen kollade vi på film. Det slutade med att han sov här och gick upp med mig imorse när jag skulle till jobbet. Men när jag gick av åke han vidare hem. Jag jobbade tillsammans med Elin idag och vi fick ganska mycket gjort. Sen blev det ett pass på tösen. Jag var så seriös att jag faktiskt lindade benen men hoppsadel fick det bli. Hon var superfin och vi tränade lite program och skänkelvikningar. Vilket gick super bra.
Jag är precis klar med ett super hårt träningspass, känner hur musklerna skakar. Tänkte köra ett lika hårt i morgon så blir det nog bra. Får se om jag får lite muskler snart. För det har jag inte alls redan gott om (A)
Ikväll blir det bio med kompisar. Filmen går vid 21 och är i 3D, Någon som kan gissa vilken det är?

Godmorgon

Godorgon kära bloggläsare. Nu ska jag snart iväg till jobbet. Samma som igår. Imorgon är sista dagen jag jobbar, vilket jag tycker ska bli ganska skönt fast jag inte har så långa dagar så tar det ändå att helt plötsligt gå upp kl 6 varje morgon och ge sig iväg att jobba.
Igår red jag Pam. Hon var jätte trött så det blev en uteritt. Försökte få fram henne men det var i princip omöjligt. Men Men eftersom hon fick sova ute har hon en förklaring. Sen red jag Madicken. Lite dressyr i ridhuset. Hon var inte alls så sur och bråkig som hon kan var ibland utan hon var riktigt fin och det var super kul att rida.
Idag blir det somsagt jobb och sen rider jag lite på Pam. Får se hur jag gör sen men troligen åker jag hem. Tar det lite lugnt eller tränar. Vem vet...

Igår kväll

Igår kväll vae jag med kompisar i Uppsala. Åkte in någongång runt 15. Först hem till Rikard inann vi tog tåget till Uppsala runt halv 8. Bussen hem gick kavrt över 11 och där emellan hade vi en halt awesome tid!
Dock hände några saker hemma som gjorde att jag tappade lite av blogg lusten men ni får något inlägg imorgon också.

Ovisad

Jag vet inte om jag har lagt upp den här filmen förut. Från när jag hopptränade Kompisens ponny Madicken.

Mycket gjort

Förutom att städa släpet har jag även ridit, fixat lite hemma och åkt iväg på middag hos en kompis.
Idag blev det somsagt ett markarbetspass. Lite bommar blev framplockade och jag tränade lite lydnad. Det gick hyfsat bra dock var det alldeles för varmt... Det kändes som man skulle dö men vi klarade oss ganska bra igenom passet. Hon flöt på i helt okej trav och galopp och lyssnade för mina hjälper. Nu någon dag i veckan tänka jag hoppa. Vi får se vilken dag det blir. Min killes syster (har jag någon gång sagt att hela hans familj är hästintreserade förutom han) ska komma och rida någondag hon akn också.
Sen bar det iväg till en kompis på middag. Samma kompis som jag ska med till London i september med. En super mysig middag!
Imorgon blir det jobb och ridning inann jag åker till staden.

Städning av släp

Nu har jag varit duktigt och städat/skrubbat ur insidan på vårat släp. Det vart vitt och fint och ingen lera någonstans. Dock måste det ha låtit konstigt från släpet på gatan när folk gick förbi. Men Men.  Jag tycker faktiskt att det är ganska nödvändaigt att fixa till släpen med jämna mellan rum för att hållaa det snyggt och fräscht. Nästa gång jag gör det här är nästa år. Alltså sommaren 2012.
Före:
Efter:
Vårat släp, En Thule Equliner

svar på kommentar

Elin om Mysig Dag:
Hur länge har du haft Pam?:)

Jag har haft Pam sen den 9 November 2009. Det är snart två år. För att vara exakt har jag haft henne 1 år 9 månader 24 dagar.  Det har varit den mest underbara tiden i mitt liv!

Amanda♥ om Frågor om Ponnyer:
Kan du lägga upp fler bilder på Lisa o Lene och du o Pam? :D

Såklart. Eran önskan är min lag! Varför inte börja med en liten mini bild bomb?



Jag och Pam






Lisa ovh Valsgårds Lene







Mysig dag

Första dagen i månaden spenderades tillsammans med pojkvännen. Åkte hem till honom (som chockerande nog vaknade innan 14...) och var där runt halv 13. Var där till 21.33 då jag tog tåget till Uppsala och sen med bussen 21,45 hem. Ganska smidigt om jag får säga det själv..
En riktigt mysig dag och extremt mycket skratt.
Imorgon väntar en ny dag. Jag ska först städa vårat hästsläp innan jag beger mig till stallet och rider. Ett markarbets pass tillsammans med Andra som ska hoppa. På kvällen ska vi bort till en familj. Tror även det blir en bra dag.

25 dagar

Nu är det bara 25 dagar tills jag fyller år... Tiden fgår ju superfort! Jag har ingen aning alls om vad jag önskar mig eller så då vi får väll se vad det blir.
Idag ska jag först nu alldeles strax ut och springa och efter det drar jag till Storvreta. Jag lovar också att jag ska ducsha imellan. Får se när jag kommer hem, kan bli lite närsom. Pam tjejen får vila idag så blir det ett markarbets pass imorgon.

länge sen

Den här gjorde jag för ett år sen...
Vilken skillnad...

RSS 2.0