Anlandna

Antligen framme i Spannien och jag har hittat en dator. dock kan den inte skriva vara svenska bokstaver sa ni far halla ut anda. Kom hit vid 10 tiden imorse.  Vi har kollat runt i den har staden, vilket ar jatte mysig. Vi bor uppe pa en klippa med utsikt over berg och hav. Ska se om jag kan fa in lite bilder ikvall pa datan. Imorgon blir det en dag pa stranden och pa mandag blir det utflyckt.  Vi far helt enkelt se.

Hoppas ni har det bra dar hemma i sverige, jag har det i alla fall super duper har!


MALAGA!

Nu är klockan halv fyra och vi ska snatrt iväg till Arlanda mot destinationen Malaga.  Vi ska vara borta tills Torsdag och jag är osäker på om jag kan blogga någonting alls.  Vi har en kompis som har en sommarstuga där nere så vi ska få hälsa på. Det är tydligen ganska precis vid havet och en pool.  Jag vill nog helst ligga på stranden hela tiden men vi får se vad de andra vill. Måste ju vara lite snäll.

Aja nu äre dags för avfärd. Hoppas ni kommer ha det bra här hemma i sverige, för det kommer jag ha fast i sydligare delar av Europa!





Vad säger ni?

Hoppning

Hoppningen idag gick jätte bra, vi hade ban träning. Pam var lagom framme och galopeprade på. Hon har blivit så duktig nu så jag vet inte riktigt hur jag ska utvärdera det. Hoppade en bana på ca 1.0-1.10 cm och hon var super duktig. Ni får se själva och berätta vad ni tycker!


Igång!

Nu är jag igång igen och ska faktiskt till skolan. Tro det eller ej men nu är jag frisk! Ikväll är det hoppträning. Kommer få träffa alla vänner igen och det blir så himmla kul.  Sen blir det nog en tidig kväll eftersom jag ska upp kl 3 imorgon och iväg mot arlanda. Vi ska ju nämligen till Malaga tills på torsdag.

Men nu måste jag göra mig iordning.


Stallet

Jag fick åka iväg första gången till stallet sen i söndags idag. Gick och hämtae Pam i hagen. Hon kom mot mig när jag ropade och gick efter mig tills vi kom till hagens öppning,  då blev det grimma på. Hon var så glad hela tiden stod med öronen frammåt och kolade vad jag gjorde.
Gick upp till ridhuset. Körde ett ganska lugnt träningspass. Fokuset var på Galoppen. Det var mest det vi tränade på. Många tror att om man travar runt på tygeln så bygger man jätte mycket muskler på hästen, visst det gör man men galoppen är det bästa för att träna rygg och ben.  Just därför kämpar vi hårt med galoppen.

Blev en dusch för henne efteråt innan jag blev tvungen att åka hem.


Sammanfattning

LD
Pam var jätte fin på framridningen, lyssnade för alla mina hjälper, tog stöd på bettet och var mjuk och lugn. Vi red fram en stud i ridhuset med massa andra ponnyer. Gjorde några skänkelvikningar, ökningar och andra lvnigar som skulle göra så att jag värmde upp hela henne och så att hon skulle hoppa bättre. På framhoppningen var hon super. Tog sprången avslappnat och lugnt.

På banan kom vi in, Hon taggade till men var ändå fortsatt lugn. Vi hoppade alla hinder felfritt. Känslan på banan var underbar. Hon var lugn och avslappnad, tog allting med ro. Hennes galopp var jämn och hennes språng var runda och fina. Jag behövde bara sitta där och hålla om. Känndes som vi aldrig gjort någonting annat förut. Måste säga att det kan vara för att det var ganska lågt. Men alla behöver en uppvärmningstävling. 




LC
 Jag fick slänga mig in i lagklassen pga en ryttare som inte ville rida. Jag började rida fram på samma sätt som förut, flytta lite, rida ökade gångarter ssamt minskade och massa mer. Hon lyssnade lika bra här.Jag var dock så yr så jag höll på att svimma och mådde illa, visste inte alls vad jag skulle göra. Ut på framhoppningen. Skrittade ett varv innan jag gav mig på räcket en gång och såklart blev det ett perfekt språng. Samma de två andra. Innan jag var sista start i sävas lag 2. Eller av alla sävas ryttare. Ingen hade tydligen gått nolla, så jag tänkte att det kanske var något klurigt med banan. In på banan, skrittade förbi lite tittiga hinder innan vi satte igång. Exakt samma känsla på Pam, Allting gick exakt lika bra. Nollade enkelt trots att jag mådde så sjukt dåligt.  Pammie är verkligen världens bästa ponny. Att ta sig över allting med mig på ryggen och åååh, hon är så underbar.





Jag red med ca 40 graders feber underdagen men lyckades ändå klara mig felfritt. Jag kan inte mer än tacka min ponny för att hon är så underbar. Hon är värd allt...


Halv bra

Jag mår faktiskt halv bra idag. Jag har varit helt död i de här tre dagarna och verkligen knappt ens suttit framför datan. Mest legat död i soffan. Just nu har jag lite feber men ska dra mig till skolan och göra Matte NP muntligt sen åker jag hem igen. Vilar igenom dagen. Inte så kul men vad har man för val? Ska ju åka utomlands på lördag också så det kanske är bäst att bli frisk.

Med ca 38 graders feber och med alvedon i kroppen ska jag snart dra mig en stund mot skolan, Får se vad alla säger men ingen ska behöva röra mig...


Bilder


Istället för...

Istället för en utvärdering för tillfället får ni filmerna från båda starterna. Självklart kommer utvärderingen senare, men just nu i det tillstånd jag är så kommer bara filmerna.

Vad tycker ni?


SJUK!

Somnade igår på 39,9 graders feber, därför ingen blogg. Kommer kanske senare idag, riktigt ledsen men jag ser knappt vad jag skriver...

Tävla!

Idag är det dags för tävling! Förlåt för dålig uppdatering igår men jag hann verkligen inte! Jag vaknade kl 5 och nu kämpar vi på. Ska vara i stallet kl 6. Pam blev duschad, klippt och fin igår. Så hon rä helt klar. Utreustningen med. Allt är klappat och klart! Nu ska jajg komma i min vita ridbyxor så är vi i princip tävlingsklara!

Det är första tävlingen sen hon bröt benet. Den är på Uppsala Pk  och jag ska hoppa enkla klasserna 80 och 90. Sedan är det lagklassen som jag ska vara ,med och heja på!

Nej nu måste jag springa iväg, Mer uppdatering ikväll.


UPK förra året!

Tisdags Träning



Tisdagens Träning, Vad tycks?

Fredag

Fredag
Fredagen var ganska lugn, "vaknade" efter till och från sovning i en timme med massa kladd i ansiktet, liksom alla andra i huset. Det var inte alls robin som hade målat med kajal i allas ansikten...

Stress städa innan det var frukost och dags för avfärd. Åkte till Mariehamn och kollade på Pommern, samt gick runt i centrum i en timme. Mycket mysigt. Sen var det upp på båten. Sätta oss och äta lunch. Det var någon psykisk person som satt vi förstret och pratade med sig själv, riktigt läskig, sen fick han en kompis som han inte kännde. Mycket lustigt!

SPrang runt och flummade på båten tills vi tog i land i Sverige. Av öch på bussen som skulle ta oss till Uppsala. Det var bara det att just på våran buss skulle de däer två psykiska personerna sitta... Mycket galet skratt i bussen blev det i alla fall och vi kom hem till Uppsala vid kvart över fyra.

Tre underbara dagar med klassen som man aldrig ville skulle ta slut...

Torsdag

Torsdag
Vaknade vid 8 och det var frukost halv 9. Sedan var det lite fritt innan vi skulle paddla kajak. Dock var vi bara 8 st som paddlade, de andra vågade inte ifall vi skulle välta. I min kajak var det jag längst fram, Michelle i Mitten och Pontus längsbak. Det var super kul verkligen. Vi kom fram til lett naturställe där vi kollade på gammla saker sen forntiden. Innan det var dags att åka tillbaka för lunch. Efter det låg vi på stranden och tog det lugnt. innan middagen körde vi klart 5 kampen, fast minus en gren. Vi klättrade på backar och sen sköt vi med pil och båge. Allting var så sjukt kul. Middag sen minigolf, Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv, Vårat spel var bäst. Kan ju säga att min poäng var 36 med ungeför tre "hole in one" och sen hade vi högsta poäng på 88. På kvällen sen bastade vi och grillade. Vi hade det siper mysigt.

Natten var ingen natt. Var vakna hela tiden. Vi var 9 personer i stugan. Det var fullt röj, vissa klättrade upp på taket andra bara slängde sig överallt, kl 03,40 bestämde vi oss för en promenad, det blev en promenad i bara täcke.i kanske 2 km sen lade vi oss vid stenar vid havet med täckerna och kollade på soluppgången. mycket mysigt. Sen var det dages för en ny dag....

Onsdag


Onsdag
vi sammlades utanför skolan kl 7, åkte in till Uppsala och gick på bussen som skulle ta oss till grisslehamn. Vi kom dit och gick på färjan. Började direkt med att gå till Brunch buffén när båtan startade. Alla åt sig mätta och glada. Måste säga att efterrättsBuffén var super. Sedan gick vi runt och hade allmänt kul i 1,5 timmar innan vi var framme. Sedan var det dags för 1,5 timmes bussfärd som skulle ta oss till campingen. Det var super mysigt överallt, stugorna var små, det fanns plats för 4-5 st i dem.

Vi fick gå en liten promenad, han visade oss ett fågeltorn som man kunde klättra upp i och massa andra roliga saker. Efter det gick alla till stranden, jag badade faktikt! det var inte varmt men jag gjorde det. Det var volleyboll spel på stranden och en massa annat.

På kvällen sen var det början av en 5 kamp. Då började vi med att kasta bollar genom ringar och sen kastade vi pil. Vi körde i stug lagen och vårat lag lag ganska långtbak i poängen....

Natten var helt sjuk! I våran stuga bodde vi 5 st. Jag, Michelle, Josse, Ronja och Elin. Men jag kan ju säga att om det kommer in supermånga personer så blir det ännu fler än 5 st. Vi var totalt 11 personer som "sov" där. Det vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag var nog en av de som var bäst på att somna och vakna. Totalt fick jag 4a timmars somn men det fanns de so dygnade helt.


Åland

Hopptränade igår, Pammie bvar super fin. Hon var rund och fin, väntade på mina hjälper och alldesles perfekt.

Jag hinner tyvärr inte skriva nåonting, för att jag ska iväg med klassen till åland, Kommer inte kunna uppdatera någontin efter det här.

Jag kommer ha det jätte bra men måste tyvärr sticka nu.


Tisdag

Idag är det en fullt uppdag igen. Ska iväg till skolan, fixa massa saker där. Eller rättare sagt får vi se hur det blir med det där att fixa saker. Det som somsagt bara några dagar kvar i grundskolan. Sen ska jag iväg lite innan det ikväll är hoppträning. Måste också Packa inför klassresan imorgon. Jag längtar mer än det borde få vara lovligt.




Sporren

Jag,Kristin och Elin drog till sporren. jag behövde köpa nya ridbyxor, det blev likadana som jag redan hade fast i brunt istället. Mycket fina, sen köpte jag även lädertvål. Elin köpte ett par ridbyxor samt ett bett medans kristin inte köpte någonting trotts en vistelse där i 1½timme.

Någon mer än jag som tänkt på hur många timmar man kan spendera i en hästbutik utan att veta att tiden går så fort, timmarna känns som minuter....

Ridpass

Red ett pass i ridhuset idag på morgonen. Pammie var helt ganska fin. I början gjorde hon exakt allt rätt men sen blev hon lite trött och började springa, men efetre mycket jobb och slit så gick det bra igen. Vi har påbörjat adet där med att förstå hur skänkelvikningar fungerar, så nu är det mycket fokus på dem. Vi ökar mer och mer tvärning för varje gång, dock i små steg men allting tar sin tid och snart blir de säker super bra.


Film

Fredagens Hoppträning, liten kort film :)


You're the light at the end of the tunnel the break of the day
After the darkest night chasing all the evil away
You're my flowers and sunshine cherries and red wine
Diamonds they can't find shining through hard times
You're the angel on Earth the proof there's a God
The reason to keep on going you're my light in the dark
The first star in the sky and the last to leave
And when I'm travelin' through the night I feel your light on me


Lasergame

Sen drog man mot uppsala. Förljde med Kristin när hon klippte sig, sen åt vi en sallad innan jag köpte TRE  par  skor. Vid ett gick jag iväg för kl två var det dags för mig att spela lasergaame med mina kompsar från Örsundsbro. Vi var 7 tjejer, sen kom det 4 killar till. Vi delade upp oss i lag 3 el 4 tjejer i varje och 2 killar. Jag pelade i grön lag. Vårat lag vann så hårt! vi var jätte bra. 
 
För er som inte vet går laser game ut på att amn är två lag, båda lagen har en egen våning, med halvhöga väggar, tunnor och allt man kan gömma sig bakom. Alla deltagare har en väst på sig och ett laser vapen. Det går sen ut på att treäffa motstånadarna och skjuta ner det andra lagets bas. så man springer runt där bland våniingarna och slänger sig.


Det var i alla fall mycket kul. träffade motståndarna ca 30 gånger och sköt ner basen tre. totalt blev jag träffad 8 gånger, så jag är ganska nöjd.

Det här är någonting jag tycker att alla borde prova på.


Uteritt

Morgonen började mad att rida ut. Pammie och jag red över 55an och bort. Vi tränade ganska mycket galopp, olika tempon och formen. Det gick super bra. Hon 'är så lätt att rida på så inga problem alls med någonting, Hon tittar inte ens längre ute. Om det är fint väder imorgon rider jag ut igen!


Hoppträning

Hoppträning igår gick super bra!! Började rida fram på utebanan, Pammie var rätt spänd men slappnade ändå av efter några minuter. jobbade på helt okej och vi böjde mest och kollade så hjälperna fungerade. Sen gick vi in till hinderna. Hoppade fram på tre hinder på en långsida, fyra galoppsprång mellan varje. Pammie var perfekt och gick på bra! sen hoppade vi lite linjer och en kombination. Allting gick jätte bra! verkligen! Sen avslutade vi emd att hoppa en bana på 110. Det gick helt okej förutom ett ett missförstånd och att hon inte lyssnade framåt, men det får ni se på filmen som ska laddas upp.

Fixar filmen snarast

Bloggning

förlåt idag har jag en sådan där upptagen dag förrst rida och sen lasergame, upptadering ikväll


VARSEGOD ANNA! :D <3

Någon har tydligen varit inne på min blogg och gjort ett inlägg men lagt det i utkast, hmm undra vem det kan vara :O
Men bilder från ridpasset kom iallafall dit, så jag lägger upp det som det kom.

DET FINNS UNGEFÄR 120 STYCKEN TILL MEN DETTA VAR NÅGRA IAF!


Vad tycker ni`?



Taaack Älskade Elin <3<3

Ridpass

Jag lägger upp passet så får ni bilderna sen.

Red på ute banan, dressyr, Pammie var jätte duktigt, värmde upp ganska mycket i skritt, kollade så att halterna gick igenom och att hon flyttade för skänkel och böjde sig. Traven var ovanligt lugn. Hon vilade på steget och ökade inte särskillt mycket trotts att vi red mot vinden. Galoppen vågade hon sammla sig och ta det lugnt, det är också väldigt ovanligt för att vara ute. Flyttade för skänkel i alla gångarter och det fungerade faktiskt utmärkt.

Sen gav jag miug ut på ovalbanan och ökade traven någon långsida och sen blev det ökad i galopp två varv. Närstan att jag inte fick stopp, men allt går om man bara vill. Hoppade öven över ett dike en gång.

Sen in och trimma dressyren igen. Nu var hon lite piggare men lugnade snabbt ner sig.

Men sammanfattningen är att det gick jätte bra! Duktig ponny för att rida på tränsbett ute

Bilder kommer

Spexfoto

Idag var det Spexfoto. Något av det roligaste vi gjort på länge. Alla var utklädda, det var massa spring omkring, barn kom och pratade med oss och skrattade. Inte så konstigt eftersom vi såg ut som vi gjorde.



Vad tycker ni?
Dagens ridpass blev fotat så en sån uppdatering kommer när jag fått bilder

Mental träning

Igår var det föreläsning på säva för en kille som hette Johan. Han gick igenom hur man ska tänka om många bra tänke ställningar krig ridningen, det var jätte bra och jag lärde mig  ganska mycket. Han pratade bra och fick en verkligen att tänka till. Skulle verkligen vilja ha en mental coach, skulle nog vara bra och föda mycket framgång.

Synd abra att det inte avr fler där för det var en jätte bra föreläsning.


Spexfoto

Idag äe det dags för vårat spexfoto. Vi har temat Filmkataktärer. Kommer bli fett kul. Jag ska måla hela mig vvit med svarta fläckar, kan ni gissa vem jag ska vara?
 

Fotot kommer i alla fall bli grymt!


Jo en ur de 101 dalmatinerna


shopping

  • En fullspäckad dag i staden. Började dock med Nationella proven i matte. Jagt ror de gick super bra och näst intill alla rätt! Riktigt nöjd! In till staden, Shoppade ganska mycket för att vara jag. köpte
  • ett Iphone fodral
  • ett kort vitt linne
  • vithårfärgsspray,kroppsfärg(vit/svart)
  • högklackade skor
  • kjol
  • skolavslutningsklännig

Riktigt nöjd med allt. Vad tycker ni?

Kjolen


Klänningen och skorna


intressant dag

Börjar med Nationella proven i matte. Sen slutar vi kavrt över 10 och då drar jag och kompisar in till staden. Vi ska shoppa men även handla lite saker inför vårat spexfoto.

Pam får vila idag då det är clinic istället, berättar mer om allting ikväll för nu måste jag stressa till skolan


Dressyr

Idag skulle jag egentligen ha tränat dressyr för en tränare men när jag var uppe i ridhuset kom ingen och jag fick sedan redan på att hon var sjuk, eller hennes barn var sjukt. Så jag trimmade lite själv istället. Vi började med en ganska lång skrittning, skänkelvikningar, tempo och böjning var det vi tränade på. Gick över i trav ´tränade lite mer takt och tempo, gick även in på serpentinbågar och träanade böjning. sen gjorde vi massa sekr, full kontroll och undertramp nästan hela tiden. Avslutade med en svettig ponny och en något trött Anna


Dagens Ridpass

Red bort till ängen och red dressyr, Pammie var redan nära att svettas innan vi stack ut, hon var ganska mycket fuktig. Hon blev svettig efetr en liten stund men vi kämpade på, tränade konsitionenn och skänkelvikningar. Hon var super duktig,  någonting har hänt hon vågar slappna av ute. Hon arbetade igenom sig, vi gjorde även klockrena byten i varje varv och allting känndes så rätt. Underbara ponny du betyder allt <3


Söndag

det har varit problem att blogga i helgen då blogg.se har varit lite nere därför ingen uppdataring.

Igår jobabde jag i alla fall fram till 12 sen fick jag ut och red på ponny plutt, red på ute banan. Har aldrig gått så bra att rida ute förut! Hon var helt fantastiskt fin och lyssnade på allt. Tog alla hjälper, vilade på steget, trampade på. Ja, helt fantastisk var hon. Jag hoppas verkligena tt det kan gå så här bra ute hela tiden. Vi flyttade lite för skänkel men mest tränade vi på serpentin bågar, allt från tre till sju stycken, börjde henne ordentligt och såg till att hon väntade på mig och inte stack ut med någon bog. Allt fick så fantastiskt bra!


Lördag/söndag

Började med att åka och köpa Iphonen. Sen iväg till Kunskapsskolans öppna hus. Träffade massor med vänner, verkligen kul, drog iväg mot mitten utav uppsala och var social. åkte hem med bussen 17,40. Drog med mig en kompis , vi fixade ganska mycket med itunes, min iphone och lite mer.


Idag ska jag iväg och jobba. sen blir det ett pass på Pammie, dressyr eller uteritt tror jag. Vi får se, Sen blir det hem, sola hoppas jag på, det verkar ju vara väldigt fint väder. Måste dock komma ihåg att smörja in mig idag. Ska försöka komma igång med det sista med iphonen också.

ganska lugn dag men det är bara skönt


iphone 4

Äntligen har jag fått min efterlängtade Iphone, Åkte iväg tidigt igår imorse, alltså halv tio, och köpte den. Svart och fin är den. Måste dock fixa lite saker innan den kommer bli rolig att använda men det är klart ikväll. Jag är super glad och jag har världens bästa föräldrar (!).  Nej men jag tror jag kommer avra riktigt nöjd och med iphonen kommer jag vara mycket försiktigare än med ainon. Den kommer behnadlas med respeeeeeeekt...


Terräng träning

Idag vr det terräng som sagt på schemat. Pam var fin under uppvärmningen, lyssnade super både fram, tillbaka och åt sidorna, Ökade någon långsida på våran ovalbana och hon tycte det avr suepr kul. Även på själa terräng banan var hon duktiig. Hon hoppade allting utan att tveka, en liten miss bara men det var inte så konstigt, Hoppade två stockar, en pallisad en trappa, något häckhinder, en oxer samt ett nedhopp. Hade gärna försökt hinna hoppa mer men men ibland får man klara sig utan. 

Pam var iallafall super fin på vårans första terrängträning














You are my light in the dark
You are the beating in my heart



Fälltävlan

Skola som vanligt hela dagen, Sista lektionen blir det prov, på EU. Vet itne riktigt hur det kommer gå, men jag har i alla fall pluggat. Sen ikväll är det hoppträning! vi ska vara på fälltävlansbanan! Första gången i år! åh vi får se om det kommer film sen. skulle ni vilja seee?


Dagens Ridpass

Idag red jag emd sällskap av elin och pepsi bort till en äng. Blev dressyr träning, Pam och jag hade vårat fokus på avslappning och lågform och det gick super bra. I början var hon snabb och lite spänd. Men hon slappnadew av mer och mer och tillslut gock hon lugnt, vilade på steget och inväntade mina hjälper. Formen gick även super och hon gick lågt, arbetade med ryggen och trampade på ordentligt. Riktigt nöjd! Min ponny är såå fiiiin,lilla älsklingen.

Känslan av att rida på henne, känna att hon kämpar på, känna hur samspelta vi är. Det är helt underbart. Min tanke går över till henne. Underbara ponny, du är mitt allt


Nationella Matte

Idag har vi Nationella prov i matte. Börjar redan på morgonen. Det är delarna B1 och B2. Enkla Guppgifter och en lite längre textuppgifter. Vi har fram till kl 10.00 på oss att skriva och hoppas att det kommer gå jätte bra!



Jensen

Idag var det dags för alla som hade kommit in på jensen i Uppsala a´tt komma på mingel kväll. Åkte dit med 5 kompisar. SKolan verkar super bra och jag tror jag kommer trivas super bra! SKa gå Ekonomi klass. Det började kl 18 och slutade 20, dock stannade vi kvar till kanske kvart över. Det avr jätte roligt för vi hittade en vibbrerande sak som var jätte rolig att hålla på med. Lärarna var jätte roliga och smarta....

Nej ajg börjar faktiskt längta till gymnsiet!

Jag har valt Jensen, Ekonomi, Vad har ni valt?


Film från Hoppning

Film från dagens hoppning <3

Ponnyn var bäääst

Skojiga språng

 Båda hindrerna ligger mellan 120-125



Ja här är vårat fin fina språåång....

MSV A NÄSTA!

Idag hopptränade jag Pam och Elin Pepsi. 

MIN HÄST SKA BLI EN MEDELSVÅR HÄÄÄST!

Började med uppvärmning, Lite spänd eftersom det blåsteoch vi var på utebanan men hon skötte sig exemplariskt annars! Lyssnade både fram och tillbaka. Började hoppa fram lite enklet på 50 cm, några hinder i olika ordningar, Pam var super fin. Sen höjde vi lite, till ungefär 80 cm, Hoppade lite ur olika vinklar, höjde sen till mellan 100 - 110 cm. Hopapde en kort bana, Pammie var super duktig och vi bestämnde oss för att höja lite, La allting på 115 trodde mjag men tydligen tjyvhöjde Kristin till 120 på ett hinder, Pam hoppade super bra! Helt underbart, Vi bestämde oss för att se om vi klarade högre och la två hinder på 120-125 och ett på 130. Hoppade första klockrent! Andra kom vi lite fel men klarade det perfekt och sen 130 hindret hoppade vi Helt erfekt och super dukltigt! Kändes inte alls så högt!

ÅÅH MIN PONNY ÄR SÅ UNDERBAR! HOPPAR 130 UTAN ATT TVEKA



Film kommer!

Hoppkadriljen


Nummer

Vårat nummer på hästivalen blev lyckat! Vi hadde en hoppkadrilj. Började med att trava ett varv, sen galopp ett varv och sen böt jag och mina två "lagkamrater" var och så började vi hoppa. Pam var super duper mega otroligt duktig! Inte en tvekan och hon drog in all uppmärksamhet och tyckte att hon själv var bäst. Enligt mig var hon det också (A) . Alla var super fina och duktiga och jag är jätte nöjd! var verkligen maffigt! Ville inte att det skulle ta slut.


Bilder och film kommer

Hästivalen

En helt superlyckad dag för Säva idag på hästivalen och jag tyclte att allt lycades super. Det var pippi Tema så det gick sunt pippi långstrumpar överallt, även psussiluskan, kling och klang, her Nilson och en massa lillagubbar,

Jag stod på prova på ridningen till 13,00. Det kom massa folk och bokningarna gick åt som tusan och det var nästan fullt kaos. Men det gick super och alla som red var super duktiga!
Sen snabbt iväg till stallet, ta in Pam, borsta den lite smutsiga hästen, Hon blev ren och fin.

Vi lindade vänster framben med en linda. Orange! ganska coolt!  Upp och värma upp på fälltävlans banan. Pammie var super fin! riktigt kul, hon hade energin och flytet, lyssnade super bra!

Sen ut mot banan för att göra vårat kadrilj nummer som snart kommer upp på film!

Pammie var super duktig tevekade inte en sekund utan hoppade allting klockrent! Åh en så underbar ponny. Man märker hur mycket hon gillar uppmärksamheten. Fick dra på lite på slutet men det är så trågt så man vågar ju inet gasa på riktigt.

Hon fick massa morötter efter och massa gos.

En super lyckad dag må jag i alla fall säga


dålig uppdatering

förlåt för den dåliga uppdateringen, kunde inte skriva igår men det kommre mer om valborg idag, nu ska jag till jobbet, sen äre hästival och då ska man hoppa liiiiite och sen får vi se hur det blit ikväll.

Förlåt igen men uppdatering ikväll


jag ger er en bild att skratta åt...

RSS 2.0