Heeeeej !

Sitter på sista lektionen på dagen - c-tyska -  och läraren är inte här. Jätte skönt. Vi har eget arbete istället?  JA det är väll det jag håller på med. Mitt egna arbete består av facebook och penningborg (ett barn matte spel från 6-9 år). Jag blir riktigt irriterand när jag faktiskt inte listar ut det! Jag tror att man gör för svåra spel för bran i den åldern eller tror att de är värsta einsteins (lite tyska där!!!!!) men eftersom jag inte klarar det visar det för att deklreär försvåra spel. För de som känenr sig smarta kan ju alltid prova penningköping. det är mycket enklare spel, samma spel fast för äldre barn 10-12. Men det är lika svårt det -.-

Nu ska jag klara ut det

Puss :*


Bonjour xD

Idag red jag Pam på lektion. Det gick hyfsat bra. Hon bli ju mycket spändare när hon går i grupp och har svårt att lugna ner sig. Vi tränade övergångar och lite tagen bakdel. Pam har svårt med att röra sig siverts och ville inte lyssna alls idag. Men med experthjälp från Lollo så var prblemet löst. Fick gå in på en volt för mig själv och bara trycka runt henne. Tillslut lyssnade hon för minsta lilla hjälpen. Så det är någonting vi ska öva på i veckan.

Idag fick jag bilder från Amanda ifrån Programridningen
och på söndag är det tävlin i Gimo








Allô

Sitter och Kollar på Dear John. Den är grymt bra! De som inte har sett den bör kolla på den.

Ialla fall Dagen började gnska chill med idrott sedan lite andra vanliga lektioner. Sedan for jag iväg till stallet och red Pam.  Vi red mest på en volt idag, ställning och böjning var det vi tränade mest på. Hon var lite uppstressad iblan vilket blev resultatet i att han drog upp huvudet och små sprang lite. Mitt mål var att snabbt lugna ner henne genom att själv ta några ljpa andetag och börja om på nytt. Jobbade henne lågt med mycket kraft bakifrån. Mina resultat med att rida låg och mest med vikterna börjar redan visa sig, Hon börjar vara jätte känslig på min sits. Sätter jag mig mjukt tillbaka kortar hon in sig, och om jag sätter mig lite tyngre går hon ner en gångart. vilket alltid är kul . Hon får också mer ryggmuskler nu när vi får mer påtryck bakifrån.  Efter passet belönades hon med lite godisar :)

Sedan skrittade jag ut på Lincoln med Kristin. Jag var lite låg i blodsockret så orkade inte prata så mycket men Kristin klarade det mesta av pratandet själv. Som vanligt.

Sedan följde Kristin med Hem, vi åt lite mat sedan började vi titta på Dear John innan hon åkte hem.

Nej, Nu ska jag fortsätte kolla :)



Hjälp !

Det händer inte så mycket just nu, skolan sedan drar jag iväg till stallet, flummar lite åker hem gör läxorna och sedan lägger jag mig, Ja det är ungefär mitt liv.

Fick reda på idag att vi ska göra någon mutlig diskution på engelska om miljön där jag ska vara ägare till British airways på måndag, blir lite plugg till det. Annars bara lite franska och tyska gloser.  På fredag är vi lediga. och På Söndag är det tävling i Gimo (Alllsvenskan div ||) Kom och Heja!

Pam fick en välförtjänt vila idag men imorgon tänkte jag köra ett litet dressyr pass.

Jag skulle behöva hjälp :S

Om ni fick välja de 3 finaste bilderna
och i vilken ordning de skulle komma
vilka 3 och i vilken ordning skulle dem vara?


1,


2


3


4


5


6


7

Chill dag

Dagen idag blir chill, vekligen, tagit det lugnt nu på morgonen för att mamma kör mig till skolan, inga jobbiga lektioner,typ inga läxor

Ikväll ska man ut på de vanliga skritturerna med Kristin.


Långt och värt inlägg jag vet -.-


JAG ÄLSKAR DIG


18.04

Idag har det inte hänt så mycket. Min bror var här när jag vaknade och följde med en stund till stallet och gick ut med lisa när hon skrittade lene. Jag själv red ett dressyr pass på ängen, Pam var jätte fin och lyssnade jätte bra.

Sedan uteritt på Mio , Älskar Kristins och mina utskrittningar, blir alltid lika seriösa XD

Nu ska jag äta så hinner inte skriva mer


Shopping

Gårdagen började med att dra iväg till staden. Köpte först en jacka och 2 par skor. Allt riktigt snyggt om jag får säga det själv, Jacka´n var rutig med rosa,grått och vitt. Skorna var första paret vita lite plastiga höga och det andra svarta lite veckade med klack.

Sedan raskt iväg till Sporren. Köpte 2 par ridbyxor, ett par olivgröna från mountain horse, snygga och bekväma, och ett par vinterridbyxor från pikeur svarta var dem. Köpte även paddar och sadeltvål.

när jag kom hem gav jag mej ut på en väldigt trevlig uteritt med Lisa och Helmut. Eftersom det blåste så mycket satte jag på Pam mössa, vilket gav bra resultat. Hon var lugn hela vägen.





Mountain horse ridbyxorna:
 

22,14

SPännande dag idag. Först göra något prov som jag själv tror gick ganska bra. Sedan fixade vi en "överasknings fest " till Minna. Ut och rida Tequila lite på banan, Helt annan häst att rida på böjt spår på banan än att rida rakt fram på banvallen, Lite problem med utskjutning på vänstersidan, men annars gick det bra!

Hoppträningen på Pam gick Helt okej,  Jätte fin fick till några riktigt bra språng på lite högre än 1,05 m  men hon segade ur lite och vi fick fram lite svagheter på slutet som alltid är bra och nyttigt!

Imorgon ska jag till staden och köpa lite kläder till mig och tänkte även swischa förbi sporren för att köpa lite saker till hästen. Vi får se vad det blir.





21.31

Idag har det inte hänt särskilt mycket. FÖrst skolan fick tillbaka ett matte prov som gick Piiiiiip dåligt.

Åkte till stallet för att muntra upp mig själv och och så fort jag kom fram var dagen räddad. Bestämde mig för att rida med benlindor . (Inte ofta xD). Vi red i ridhuset och det gick lugnt och bra,  flyttade lite för skänkeln som uppvärmning och sedan började jag göra en övning som var bra för både henne och mig.

först 10 m volt i hörnet , direkt ut på diagonalen  och öka några steg, sammla ihop innan vi kom ut i hörnet göra en riktig hörnpassering och sedan vid a eller c galoppera en halv 20m volt och sedan trava och så håll vi på ett tag, Hon lyssnade riktigt int efter 2-3 gånger i varje varv. Hon blev känslig för vikt och kom mellan hand ocj skänkel. Riktigt kul när man känner att övningar ger resultat.

Imorgon är det hoppning som gäller :D


20.48

Lite bloggpaus på 2 dagar för att jag inte gjort någe instressant. Mest bara ridit lite och gått i skolan. Kanske inte så mycket att jubla över.

Började dagen idag med 4 språk lektioner, Först Tyska, Franska, Svenska och sist Engelska. På engelskan fick jag tillbaka Nationella hör och läs förståelsen för 2007 i engelska och jag hade visst lyckats få MVG på den. Mycket Stolt.  Sedan att rida Pam. Fick rida på ute banan för att det var PNJ i ridhuset. Ridpasset blev ganska spent, men mjuknade av i slutet. Hoppade även över ett 30cm kryss några gånger så hon ska tagga ned efter hindret.

Sedan teori lektion. Vi tränade Horsemanship. Pam fick gå både med Mig och Michelle. Med mig lyssnade hon jätte bra. Perfekt.  Hon var lite trögare med Michelle men jag tyckte det gick bra. Det var nog för att hon har lite svårt att lite på folk , men jag tyckte det gick super.

Inget mer intressant har hänt förutom att jag skrev bort mig på ett matte prov idag så vi får se hur det blir.


Filmer :)

Nu är filmerna från Östervåla uppe :D

LC som sagt jätte fin slutet av rundan och jag tycker personligen hon fjatar på 4 an

LB jätte fin tills stoppen kommer :)

LC



LB:



21,20

Dagen började med Jobb, Jobb och Jobb. Alltså åkte till Säva och Jobbade från 7,30-12,00. Sedan åt jag och kristin lunch, Vi delade på en halv kladdkaka sedan fick familjen Brunstedts resten.
Ut och hämta hästar, Mio och Tequila. Rida ut. Jag red tequila, fyyy faaan vad rolig hon är. Vi skulle skritta igenom en vatten pöl tvekar hon och sedan tar hon världens högsta och längsta språng och landar rakt på Mio. HAHAHA. 
stor städning av min låda som kristin intagit. Gick fin fint. Sist men inte minst fixade vi mitt skåp (även det intaget av kristin) Det blev riktigt fint.









Som sagt är det ju jätte fint, och vi kommer att hålla det så lääänge (host).

Hittade också krubbitarremmen pam hade när vi köpte henne, vi köpte en ny samma dag som vi köpte henne och han aldrig använda den. Den var riktigt äklig, 0.5 cm tjockt lager smuts på den, så kristin och jag tog fram kniven och började skära av det.

Före:¨




Efter:






Läderet råkade bli lite avsågat mend et gör ingenting för remmen är inget som ska användats utan nu är den putsad och ligger ocj skrotar i skåpet igen


Tävling

Jag var lite för trött för att blogga igår, så det blir ett tidigt inläg istället. Jag var och tävlade på Östervåla RK  och hoppade LC LB. Beroende på hur man ser det gick det väldigt bra.

Lc - spöregn- lite svårt att rida på grund av regnet men vi hoppade de två första hindrerna perfekt fjärde gjorde jag misstag på att lägga på spö före jag skänklade och vi fick ett stopp. sedan satt det i henne så det blev ett stopp på nästa där också men annars gick vi runt.

LB- Vi  hade det bästa flytat någonsin ´på 1,2,3,4a,4b,5 sedan kom det där förbaskade hindret igen och det blev ett stopp. sedan fjantade hon sig på de 2 sista också. Men är sjukt nöjd ändå, eftersom jag hade sån känsla på henne oc att det var ändå varan debut för LB utanför klubben

Det regnade så mkt i LC så har inte så många bilder lite fler från LBn

LC:




LB








Kanin jakt

Man går upp på morgonen, äter frukost sedan hör man pappa ropa "Kaninerna är inte i buren!"

Så det blev en halvtimmes kaninjakt och sedan var de tillbaka i buren igen. Märkte att de gnagit upp ett stort hål i gallret så jag satte på nytt galler


bild på sötisarna


Älskar min Busunge mer än allt annat<3

Skolan var soft idag, slutade 1,5 timme tidigar och hade mest chill ämnen. När jag kommer till stallet säger Lollo att vi ska ha sitsträning på Lina på lektionen så jag tänkte rida Pam lite lugnt innan. Jag bestämer mig för att rida barbacka i skritt och lite trav några varv på oval banan. Hmmm min idé lyckades ju nästan. När jag kommer upp  till rad banan behöver jag bara skritta mindre än ett halvt varv innan ponnyn min börjar trippa. Som vanligt börjar jag småskratta´, sedan kommer det STORA BOCKSPRÅNGET. Jag flyger bokstavligt som en vante och landar framför henne. Hon kollar på mig och sedan sticker hon iväg i galopp. Jag ringer Lisa som fångar henne på Parkeringen, TUR. När vi ändå var därnere satte jag på sadeln för att rida lite seriösare dressyr!  Det roliga är att Pam aldrig har gjort något sådant tidigare, det ända hon har gjort är att vara snabb, men men allt kommer väll någon gång.   Sedan gick hon faktiskt riktigt bra.

Sedan lite skritt på Mio och Lite sits träningar på Lina på Canon.

Nu hemma och skriva Uppsats i Svenska, Kul -.-


Busunge på Bild <3


Rubriker kan vara svåra :S

Började dagen med skola som vanligt.
 Sedan iväg till Stallet.  Red först ut på Pamsi, Vi red på Banvallen så det var mest rakt fram, men vet ni vad man kan hitta på då? JO det är en bra ide att träna öppnor och slutor, Skänkelvikningar samt övergångar.
Det var vad min uteritt gick ut på. Pam var jätte fin på bortvägen, Lyssnade bra på allt. JAg la skänkeln mot hennes sidor och hon flyttade perfekt, likadant med öppnor och slutorna. Övergångarna behöver jag bara sätta mig ned och hon saktade av och bara lägga till skänklarna så gick hon framåt.

PERFEKT

Tillbaka vägen var lite mer att hon ville galoppera iväg så hon trippade på tårna en lång bit sedan  tog jag lite lugn galopp och vaierade mellan super duper mega samlad ochlite ökad, det lyssnade hon jätte bra på.

 

Sedan red jag ut på Tikki. Skritt trav och galopp idag. Skritt och trav var ju lugnt men galoppen var ju jätte rolig. När jag skulle trava lkit tillbaka började hon hoppa på stället och hålla på, men det kändes bara som om man typ satt helt stilla. Och älska hennes Galopp. Man skrattar ihjäl sig!  Lyllo den som får henne på lektion.


Avslutar med en bild :D


21.07

Jag tycker att alla ska besöka Kristin för att det är världens bäästaste Person




22.28

Jag älskar dig <3


Blue man group :)

Idag började man dagen med att gå upp i ottan och jobba.

Sedan longerade jag Pam, vilket gick jätte bra, Sedan snabbt hem och dusha och byta om för att sticka iväg mot stockholm.

Dagens ända mål var till götalejon på Blue man group.

De var verkligen jätte bra.Det roliga som är med dem är att det alltid är någon blandning mellan konsert och show. De är kul att se hur skickliga de är på att spela trummor och se obrydda och förvånade ut, samt spela en bra show till musiken. I alla fall så slutade det med att det blev sådant där ljus som gör att allt vitt blir självlysande, och längsbak rullade det ut 300 toalättpappersrullar ut över publiken. hahah Jag tyckte det var jätte kul för jag sammlade allt som kom till mig och dränkte sedan killen framför för att satt och pratade hela tiden. HÄMND!
Samman fattning av "konserten" var i.a.f Sjukt bra och värd att gå och se på.

Jag är dock lite besviken på att det tog 10 minuter vatt komma ut berifrån. det borde ha gått fortare -.-


Blue man Group.  
(Bild lånad från Google)

Program ridning

Det gick Super!!! 
Red Debutant Fältävlanprogramet 2007.

Vi böjade att rida fram lite lugnt och försiktigt. Eftersom hon var så pigg igår visste jag inte hur det skulle gå. Om hon skulle få för dig att galoppera i 280 igen eller inte. Men hur som helst. Hela framridningen var hon mjuk och fin. Hon var lugn och väntade på min hjälper. Hon rörde sig fantastiskt bra. Hon blev lite stark en gång men inte mer. Jag kom på mig sjläv att lee också ;).

Själva programet gick grymt bra!  Hon var lite spänd i delan längs bort från domarna men jag tycker hon gick jätte bra där ändå! Hon lyssande sjukt bra och vi hade en underbar känsla genom hela. Så är jätte nöjd! Red på 66 %

Det var tyvär ingen som fottade när jag red programet men bilder från framridningen kommer.
Ni får nöja er med den här så läng


Hoppträning

Dagens Ridpass vart en hopptränig. Jag kan säga att det gick helt okej. Vi hoppade på Sävas Utebana och det var lite tungt men ändå bra underlag.

Började men att travhoppa ett hinder på diagonalen, det gick bra, förutom att hon stack iväg i 280 efteråt. Tar jag först lite i tygeln får hon "panik", som gör så att jag stelnar till och drar hårdare som gör så att hon....  (en ond cirkel helt enkelt).  Det löste sig sedan att det blev mjukare och mjukare. Sedan skulle vi hoppa på en båge med 2 hinder. Det gick fortfarande dundrande snabbt. Hon  ville inte riktigt ta mina halvhalter utan bara springa på som ett ångvält.Men vi lyckades sköta övningen bra. Sedan började vi hoppa en komination på långsidan -  3 oxrar med 9m emellan- I början var hon snabb, men när de blev lite högre så taggade hon ner och böjade tänka och gick från Super snabb till bara snabb vilket är skönt. Hon böjade även hoppa av bättre och jag hittade tackten mot hindret. Så är riktigt nöjd med de två sista hinderföljderna.

Nu ska jag föröka lägga in att jag hoppar någe sockerbits hinder lite då och då och bara "rullar på" så hon lär sig att tagga ned.



Har inga bilder från idag så får bli en annan


UPK

Bilder

Bilder från Lektionen I onsdags Samt någon från tävlingen i söndags


 <3


I början av min långa tygel som jag nu ska rida på i en vecka :D



Fin det är hon <3


Vi knäppte upp nosgrimman till ett av de yttre hålen så hon skulle ha med frihet att tugga på bettet.
Ett bra tips till alla som rider på en häst som biter sig fast i bettet



Bild från 1m omhoppningen i Söndags

8 September

Idag Red jag en dressyr lektion för "Lollo". Det gick ganska bra. Jag fick lära mig ett nytt sätt att rida + lite tips för framtiden.

Vi jobbade ute på en gräs plätt Tränade ganska mycket ställa. och lite böjning.
Eftersom Pam var ganska framtung när vi köpte henne har jag nu fått upp henne lite, Men nu tycker lollo vi ska börja om från början så jag ska i princip rida på lång tyglar och få henne att skjuta in bakdelen under sig. Det känns lite konstigt att rida med så långa tyglar när man är van att ha mycket kontakt, Det är även väldigt bra för jag lär mig rida mer med vikten, Vilket är väldigt skönt. Så nu i en vecka har jag gett mig själv ett uppdrag och de6t är att rida på så långa tyglar hela veckan och se om hon blir bättre på att lyssna. Vilket jag tror hon kommer bli. Och mer tidvis ska vi plocka upp henne i formen så hon blir mer självbärande. Får se om det kommer en bild på hur lång jag her henne snart.

Får bli en annan bild så länge

2112

Dagen har varit ganska skön den här också (riktigt skön vecka om jag får säga det själv). Började med Tyska med Farbror Janne (barnens vän), vi fortsatte på våran tävling om vem som kunde övrsätta tycka ord till städer (som ex Paar Eis -"par is"-  = Paris)Gissa vem som vann om inte jag och frida. Vi vann en macka i kafeterian. Värt, jag vet. Sedan var det franska och engelska som stod på schemat. Till lunch var det TACOS! Gott ,Gott. Efter middagen bestoid av Bild samt Matte.  Sedan fort i väg till stallet för att rida. Både lektion och skritta igång hästar.


Gud vad jag längtar tillbaka till sommmaren...

Sofft dag ;)

Började dagen med ett pass orientering. Kan juh bara sägatt jag ägde de andra .  Vi var så bra att vi gick utanför kartan. pga dem i min grupp  såklart.  Sedan ett Pass hem kunskap, bakade bröd. Det vart jätte smarrigt.Nästa gång ska Jag typ vika tvätt? Kommer aldrig att gå! sedan Franska och svenska eftermiddagen.

Hem direkt efter gjorde läxorna. Gud vad duktig jag känner mig. Sedan drog jag till muppsala för att klippa mig. Kan säga att det inte syns så mycket, som vanligt. Puh.

Pam får vila idag. Ganska skönt för henne. Men det komer betyda att jag har en massa över erenergi att ta hand om imorgon (som om hon inte har mycket energi från början).

Tänkte chillla resten av kvällen. Kanke ta och läsa lite eller något annat roligt. Men får se hur det blir, Det brukar ju aldrig bli som man tänkt sig...

Boken jag läser just nu

 Den är lite konstig och på vuxen humor, men men något att läsa i alla fall xD

Ja man kan ju alltid försöka

Man kan ju alltid försöka hinna med bloggandet.

Igår var i alla fall en bra dag (nästan). Skolan slutade en timme tidigare. Jippie. och då bar det iväg till en lugn uteritt med Pamsan. Redner till Vattnet och in lite i skogen där bakom. På vägen dit mötte vi  först en JÄtte läskig traktor så var tvungna att hoppa i diket. Sedan möter vi en skolbuss som var jätte läskig den också fast den var jätte snäll att stanna när jag skulle skritta förbi. Sedan går allt jätte bra vi gör lite skänkelvikningar på vägen lite ökningar och minskningar. Perfekt. Men så klart när vi vände i skogen kom en ***** Uggla flygande. Pam blir såklart jätte rädd och börjar skena. Jag försöker styra in i ett träd men det var mest min arm ochmitt ben som blev mosat men jag får stopp på henne efter kanske 30 m. Sedan trippar vi på tårna hela vägen hem. Ja det var min lugna uteritt ja. -.- .

Sedan skulle Jag och Kristin rida Mio och Tikki. Allt börjar med att Mio trampar Kristin på tårna. AJJ. Men sen gick det bättre. Hästarna var jätte snälla. jag red Mio och Kristin red Tikki.



Hade ingen bra bild så det fick bli den här xD

Tävling Idag

Tävlingen idag gick super. Det var första omgången i Ponny Allsvenskan division II. Laget kom på 4 plats.

Jag hoppade först förklass som då låg på 90 cm. alltså LC
Pam var jätte fin hela frmridningen lyssnade på minsta vink från mig väntade och var lugn och väldigt stadig.
På banan gick det jätte bra. Banan började med en oxer som vi fick en jätte bra srång kurva över sedan ett plank och vidare och vidare... Men i alla fall alla våra språng blev bra i den klassen. Hon hoppade och tog i välldigt bra.
Det vara bara på ett hinder då vi lyckades riva mittenbommen (fråga mig inte hur) detta gjorde mig lite ofokuserad i början av omhoppningen så ett stopp men jag var taskig mot henne så det var okej. Resten var perfekt!


Lagomgången gick super! 0ade grunden, Hon var så super fin. Lyssnade gjorde allt jag bad henne om.
Men i omhoppningen så kom vi mot första och då glömde jag såklart skänkeln till första, men hon hoppar, men vi landar mitt i resten gick klockrent!

Ni får lite bilder nu resten kommer upp sedan :D

 
SÖÖÖT <3


Maxad oxer i omhoppningen på 1 m


bäästa <3

WE ARE BACK ON TRACK <3

Hoppträning

Idag var det hoppträning som gällde. Vi hoppade en ganska enkel övning men det känndes skönt att veta att man kan. Först tränade vi på att komma när bommar på marken och sedan kamma när in på hinder. Det är det Pam är bäst på så det gick väldigt bra, Dock liiiite snabbt som vanligt men jag tyckte hon var duktig. Sedan Hoppade vi igenom en kombination på 2 hinder och Pam var tog pigg och drog efeter men tog snabbt kontrollen och styrde in i en vägg.

När vi sen i Slutet gjorde en bana av alla övningar så gick det JÄTTE bra! Hon lyssnade och tog nästan alla halvhalter, och jag vågade rida och hålla om även fast hon var så himmla snabb.


Jag känner mig bara mer och mer taggad inför söndag.
Nu har jag laddat upp med krigsfärgen, plackatet och ramsorna.

Favorit i Repris! (LB)


-

Nu har jag varit duktig och åkt till stallet och borstat på Pam och gjort läxorna. Duktig som jag är gick det fort. Tog även in Smulan och krmade henne lite. 

Nu är det bara 2 dagar kvar tills första omgången i Ponnyallsvenskan Hoppning divII går av stapeln på Uppsala PK. Som vanligär jag jätte taggad redan nu för jag har en stor förhoppning om att kommer gå bra. Som sagt har vi ett super duper lag som är Sabina, Kristin Anna och Jag på våra hoppstjärnor Ronda, Millan, Lucky och Pam.
Jag  hoppas (jag vet att många andra gör det också) att många kommer och hejar fram vårat lag. Nytt för terminen är 5 nya hejarramsor och en stor skylt!  Men vi kör somvanligt med Krigsmålningen. 

Imorgon är det som vanligt hoppträning och så är det ju så att Sabina kommer till Säva igen.

På lördag ska jag först jobba och sen tror jag att jag och Kristin rida ut som vanligt. På kvällen ska man till Elin B och ta med Elin H hem.

Söndag äre att gå upp tidigt och åka till UPK

 
Bild från förra gången vi var på Uppsala Pk oc hoppade i Laget i div III


Lene :)

Imorse gick jag upp vid 6 för att hinna ducha innan soolan (Hahah jag duchar i en halvtimme). Sedan skola .

Åker hem efter skolan för att plugga. Har inte hänt det senaste året men aja. Iställetsätter jag mig framför datan coh Pratar med Kristin och hennes Realpolare i över en timma (lite dyr telefon räkning sen?).

Men i alla fall Var lene hos vetrinären idag och det som  blev var

Det var hennes Has sene fäste som hade släppt lite, det hade nu läkt väldigt bra så de kan öka promenaderna till 30 minuter och Lisa får skritta på henne varanan dag i 2 månader. Inte så kul kanske men Lisa blev överlycklig :')
Efter 2 månader är det återbesök. Dvs i November!

Nu äre dags för läxor (hmmm?) och sedan ska jag se om jag kan åka till stallet och borsta på bästaste <3




Gud vad jag har tråkigt xD



Följ hennes Blogg Här <-----

RSS 2.0