Valsgårds Lene

Idag hände något mycket sorgligt men även något som glädjer familjen väldigt mycket. Lene fick flytta till en ny familj.
 
Lene flyttade in hos oss 17 maj 2010.  Hon lyckades dra på sig en skada i hagen redan i juni och därefter var hon inte helt igång fören efter det nya året hade kommit. Lisa fick lära känna henne ordentligt från marken vilket gjorde att de fick en otroligt bra vänskap. Men Lisa har inte haft det särskilt lätt, i början var det mycket bråk och ni förstod er inte riktigt på varandra men det släppte och allting gick bara frammåt. 
 
Ni van tävling efter tävling, kom alltid placerade och utklassade de andra ekipagen. Ett så perfekt team. Dressyren gick intealltid toppen men det löste sig med tiden och poletten föll ned. 
 
Vi har kunnat göra allting med dig, tolkat, tävlat, lekt, gjort exakt allt, en sån perfekt ponny. Helt underbar! Hennes personlighet var även den underbar. 
 
Jag vill tacka Lene inte bara för tiden med ossutan även att hon hargjort min syster så lycklig, att ni har tagit hand om varandra så bra. Det är så det ska vara!
 
Lene har flyttat till Stockholm och jag vet att hon inte kunde få en bättre familj. Jennifer och hon kommer få en sån underbar tid. Enda sedan de var här och provred har vi pratatomvilken underbar familj och hur bra det skulle vara om Lene verkligen fick flytta dit och se hur det blev. Vi kunde inte vara lyckligare!  Vimåste självklart komma och hälsa på dem och de kommer tillbaka till Säva i sommar. 
 
Men tiden med Lene var underbar...'
 
Vill ni läsa mer om Jennifer och Lene finns hennes blogg wildyouth.blogg.se
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0